Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

αβάσιστες

Αρχική » Oneiro » αβάσιστες

Ονειροκρίτης αβάσιστες - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : αβάσιστες

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Αν στο όνειρο σας διαδραματίζεται νύχτα με πανσέληνο που σας εντυπωσιάζει ή απλά εστιάσετε με κάποιον τρόπο σε ένα γεμάτο φεγγάρι μην σας ξεγελάει η ομορφιά του καθώς τα πράγματα δεν προμηνύονται και τόσο ρόδινα.

  • Η διαθήκη στα όνειρα έχει αρνητική χροιά υπό την έννοια της παράδοσης του εαυτού μας και της παραίτησης που υπονοεί σε ψυχολογικό επίπεδο. Έτσι εκτός και αν προκύπτει ονειρική έκφανση λόγω καταστάσεων στην πραγματική σας ζωή, η παρουσία της διαθήκης σε όνειρο έχει τις εξής ερμηνείες :

  • Αν δείτε στον ύπνο σας αλογόμυγες, τότε άνθρωποι, που την ύπαρξη τους έχετε προ πολλού λησμονήσει, θα παρέμβουν στη ζωή σας με τρόπο ενοχλητικό.

  • Αν δείτε σε όνειρο ότι διαβάζετε μυθιστόρημα και το απολαμβάνετε, σημαίνει ότι είστε άνθρωπός ανέμελος και πιθανόν αμελής στις υποχρεώσεις σας.
    Συμβουλευθείτε επίσης τη λέξη ΒΙΒΛΙΟ.

  • Αν δείτε στο όνειρο σας ότι χτίζετε ένα καινούργιο και όμορφο σπίτι, θα σημειώσετε εντυπωσιακές επιτυχίες που θα οφείλονται στην εργατικότητα και τη σταθερότητα του χαρακτήρα σας.

  • Τα βερίκοκα είναι παγκοσμίως το ονειρικό σύμβολο της ερωτικής - αισθηματικής ζωής.

    Αν δείτε στο όνειρό σας βερίκοκα σε καλή κατάσταση, τότε σας περιμένει ακολουθεί ευημερία στον ερωτικό σας τομέα.

Εγγραφή στο RSS - αβάσιστες