Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

αβάφτιστε

Αρχική » Oneiro » αβάφτιστε

Ονειροκρίτης αβάφτιστε - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : αβάφτιστε

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Τα ζυμαρικά μπορεί πολλές φορές να αποτελούν μια πρόχειρη τροφή, στο όνειρο μας όμως όταν εμφανίζονται προμηνύουν επιτυχίες σε όλους τούς τομείς της ζωής σας.
    Εδώ πρέπει να τονίσουμε ότι υπάρχει μια έμφαση στον ερωτικό τομέα, και ένα γενικό προβάδισμα από τον ανταγωνισμό.

  • Αν δείτε στο όνειρο σας ότι ρίχνετε λίπασμα στο χωράφι σας και δεν είστε στην πραγματικότητα αγρότης, να περιμένετε ευχάριστες εξελίξεις σε όλους τους τομείς της ζωής σας.
    Αν είστε αγρότης και δείτε ένα τέτοιο όνειρο, μάλλον δεν έχει ιδιαίτερη ερμηνευτική αξία.

  • Από αρχαιοτάτων χρόνων το αμπέλι είναι αυτό που συμβολίζει την ευημερία και την ευφροσύνη, την απαλλαγή από τα άγχη και τα περιττά.

  • Το όνειρο υποκρύπτει μηνύματα μονάχα στην περίπτωση που βλέπουμε ότι φοράμε παντελόνια που μας έρχονται στενά και μας ενοχλούν.

    Τότε θα μας συμβούν γεγονότα πολύ οδυνηρά που θα επηρεάσουν δυσμενώς το άμεσο μέλλον μας.

  • Εάν στον ύπνο σας δείτε ότι είστε στο νεκροταφείο και γίνεται εκταφή ενός νεκρού τότε να περιμένετε δυσάρεστες εκπλήξεις και τράνταγμα των σχέσεων σας με τους γύρο σας.

    Αν κάνετε εσείς την εκταφή, θα μάθετε δυσάρεστα νέα.

  • Οι οβίδες δεν είναι σε καμία περίπτωση κάτι ευχάριστο όταν εμφανίζονται στη ζωή μας, στον ονειρικό μας κόσμο όμως τα πράγματα είναι πολύ διαφορετικά.

Εγγραφή στο RSS - αβάφτιστε