Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

αβάφτιστες

Αρχική » Oneiro » αβάφτιστες

Ονειροκρίτης αβάφτιστες - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : αβάφτιστες

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Η ερμηνεία των τούβλων στον ονειρικό μας κόσμο διαφέρει ανάλογα με τον τρόπο που θα τα δούμε, ωστόσο και στις δύο περιπτώσεις που έχουμε τα πράγματα είναι καλά.

  • Τα μπισκότα όπως συνήθως τα γλυκά στα όνειρα, αποτελούν αρνητικό σύμβολο.

    Εάν δείτε στον ύπνο σας μπισκότα είτε ότι τα τρώτε είτε όχι, να περιμένετε στενοχώριες και αναποδιές εκείνη την περίοδο.

  • Τα κάρβουνα αν τα δείτε σε τσουβάλι σε ένα υπόγειο ή μία αποθήκη που τα έχουμε συνήθως μαζεμένα και τα χρησιμοποιούμε για το ψήσιμο, τότε συμβολίζουν τον πλούτο και μάλιστα πολλά πλούτη θα επωφεληθείτε.

  • Να και ένα όνειρο που μας καλεί να ξανασκεφτούμε τα λάθη του παρελθόντος.
    Αν στο όνειρό σας δείτε ότι είσαστε ασυνήθιστα άγριοι ή ότι είσαστε περιτριγυρισμένοι από άγριους ανθρώπους, αυτό σημαίνει ότι έχετε απομακρυνθεί από τους ανθρώπους που ήταν κοντά σας λόγω της διαγωγής σας.

  • Αν δείτε στο όνειρο σας πίτα ζεστή και νόστιμη και μάλιστα ότι την τρώτε με ευχαρίστηση, να περιμένετε επαγγελματικές επιτυχίες και ερωτικές απολαύσεις.

    Αν η πίτα είναι κρύα, άνοστη ή καμμένη, θ' απογοητευθείτε από ανθρώπους που αγαπάτε.

  • Η ανάγνωση στα όνειρα δείχνει πνεύμα ερευνητικό, αλλά και ανήσυχο.

    Δείχνει επίσης ότι δεν έχετε δώσει ακόμη απαντήσεις σε καίρια ερωτήματα, υπαρξιακής αλλά και πρακτικής φύσεως που σας απασχολούν.

Εγγραφή στο RSS - αβάφτιστες