Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

αβάφτιστο

Αρχική » Oneiro » αβάφτιστο

Ονειροκρίτης αβάφτιστο - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : αβάφτιστο

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι υποκύπτετε σε πειρασμό (σαρκικό ή όποια άλλο), να περιμένετε συμφορές που θα οφείλονται σε ολέθριους δικούς σας χειρισμούς.

  • Μία βόλτα στην παραλία αν όχι για όλο τον κόσμο για τον περισσότερο αποτελεί μια κατάσταση που προσφέρει ξεκούραση και ευχαρίστηση.

  • Αν δείτε στο όνειρο σας ότι είστε οργισμένη ή διακατέχεστε από οργή, είναι πιθανόν να σας πληγώσει η συμπεριφορά αγαπημένου σας προσώπου.
    Αν δείτε κάποιον οργισμένο εξαιτίας σας, τότε μπορείτε να αγνοήσετε τους εχθρούς σας είναι παντελώς ανίσχυροι και ανίκανοι να σας βλάψουν.

  • Η μπλούζα στο όνειρο συμβολίζει γνωριμία.

    Εάν δείτε ότι φοράτε μία καθαρή μπλούζα τότε να περιμένετε μία ευχάριστη γνωριμία.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι δίνεται λεφτά σε ένα ζητιάνο, κάτι στο προσεχές μέλλον δεν θα πάει όσο καλά όσο περιμένατε.
    Αν όμως δείτε στο όνειρό σας ότι είστε ζητιάνος, ή αν απλά δείτε κάποιον να ζητιανεύει, το όνειρό σας είναι οιωνός καλής τύχης και μεγάλης ευτυχίας.

  • Ενώ γενικά οι αρρώστιες στα όνειρα έχουν αντίστροφη ερμηνεία και προμηνύουν θετικές εξελίξεις σε διάφορους τομείς, η ιλαρά δεν ανήκει σε αυτήν την κατηγορία ονείρων.

Εγγραφή στο RSS - αβάφτιστο