Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

αβέλτερο

Αρχική » Oneiro » αβέλτερο

Ονειροκρίτης αβέλτερο - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : αβέλτερο

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι κοσκινίζετε αλεύρι ή κάποιο άλλο υλικό ή ακόμη ότι απλά κρατάτε ένα κόσκινο, τότε τα πράγματα για εσάς και την οικογένειά σας μάλλον δεν είναι καθόλου καλά.

  • Το όνειρο στο οποίο ακούσατε μια γκάιντα, το εντυπωσιακό - παραδοσιακό σκωτσέζικο όργανο, ερμηνεύεται αναλόγως της μουσικής που ακούσατε.

  • Η ερμηνεία του ονείρου οπού κυρίαρχο του όνειρο είναι ένα δωμάτιο έχει να κάνει με την γενική αίσθηση που μας δίνει αλλά και την φωτεινότητα του.

    Έτσι αν το δωμάτιο που δείτε στον ύπνο σας είναι φωτεινό, άνετο, ευχάριστο, θα έχετε οικονομική άνεση και σίγουρα ήσυχη συνείδηση.

  • Ο κρεοπώλης στα όνειρα αποτελεί μία διφορούμενη φιγούρα.

    Συγκεκριμένα, εάν δείτε στον ύπνο σας ότι είστε κρεοπώλης, τότε πιθανό να διανύσετε μία περίοδο ευνοούμενη από την τύχη όπου θα νιώθετε ότι έχετε τον έλεγχο των πραγμάτων και να περιμένετε απρόσμενες επιτυχίες.

  • Εάν δείτε στον ύπνο σας ότι παίρνετε εκδίκηση σε διάφορα θέματα από κάποιους αυτό σημαίνει ότι σύντομα θα αποβάλλεται κάτι που σας βαραίνει.
    Εάν όμως είστε εσείς ο παραλήπτης της εκδίκησης τότε θα σας συμβούν άσχημα πράγματα για λίγο καιρό.

  • Αν βρεθείτε, στον ύπνο σας, μέσα σε λαβύρινθο και μάταια πασχίζετε να βγείτε, μην περιμένετε να λήξουν εύκολα για σας οι αγωνίες και τα βάσανα.

Εγγραφή στο RSS - αβέλτερο