Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

αβέλτερων

Αρχική » Oneiro » αβέλτερων

Ονειροκρίτης αβέλτερων - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : αβέλτερων

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Το νεράντζι σε όποια μορφή και να εμφανιστεί στο όνειρο είναι κακό σύμβολο.
    Εάν λοιπόν δείτε νεραντζιά γεμάτη με νεράντζια ή μαραμένη τότε πιθανό να υπάρξουν δυσκολίες, εμπόδια που θα σας στενοχωρήσουν και θα σας αποθαρρύνουν.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι συναντάτε κάποιο αγαπημένο πρόσωπο απ΄ τα παλιά, είναι ο προάγγελος καλών ειδήσεων και μόνο ευχάριστα θα πρέπει να περιμένετε.

  • Αν δείτε στο όνειρο σας πορτρέτο γυναίκας, είναι πολύ πιθανό ο ερωτικός σας σύντροφος να σας εμπαίζει και να σας απατά.

    Αν δείτε δικό σας πορτρέτο, θεωρείται ότι θα μακροημερεύσετε και θα ευτυχήσετε.

    Πορτρέτο άγνωστου, σημαίνει προβλήματα που εύκολα θα διευθετηθούν.

  • Τα κουκουνάρια στα όνειρα προαναγγέλλουν εύκολη, ανέμελη και ασφαλή ζωή και αποτελούν , βάση της παράδοσης μας, έναν πολύ καλό οιωνό.
    Αν δείτε στον ύπνο σας κουκουνάρι, αυτό σημαίνει μεγάλα κέρδη από τις επαγγελματικές σας προσπάθειες.

  • «Ο αναμάρτητος πρώτος λίθον βαλέτω»... Αν δείτε στον ύπνο σας ότι περπατάτε πάνω σε σωρό από πέτρες, ο δρόμος που πήρατε στη ζωή είναι σκληρός, πλην τίμιος.

    Αν δείτε ότι σηκώνετε πέτρες βαρείες που φράζουν το πέρασμα σας, θα χρειαστεί να ξεπεράσετε μεγάλα εμπόδια, μέχρι να επιτύχετε.

  • Η παρουσία γυναίκας στα όνειρα ερμηνεύεται ανάλογα με την ηλικία, το χρώμα των μαλλιών της, τη διάθεση που δείχνει απέναντι μας και τη διάθεση που εμείς έχουμε απέναντι σ' αυτήν.

Εγγραφή στο RSS - αβέλτερων