Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

αβίαστης

Αρχική » Oneiro » αβίαστης

Ονειροκρίτης αβίαστης - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : αβίαστης

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Αν ονειρευτείτε απαλό αέρα να σας φυσάει, σημαίνει ότι θα αποκτήσετε μεγάλη περιουσία, δημιουργημένη με στερήσεις και κόπους.

    Αν ονειρευτείτε πως ακούγατε αέρα να σφυρίζει, είναι προμήνυμα οι αποξενωθείτε από κάποιον που διάγει άνομο και ανούσιο βίο.

  • Το μουλάρι προμηνύει δυσκολίες.
    Εάν δείτε στον ύπνο σας μουλάρια να τρέχουν ή απλά να περνούν, να περιμένετε μία περίοδο που δεν θα σας παρουσιαστεί καμία ευκαιρία ή δεν θα έχετε καμία επιτυχία.

  • Αν δείτε στο όνειρο σας γλύπτη, είναι προμήνυμα ότι σύντομα η θέση σας θα αλλάξει και από υποδεέστερη θα γίνει πιο διακεκριμένη και προσοδοφόρα.

  • Συνήθως, στα όνειρα, η εικόνα μιας ομάδας μπορεί να συμβολίζει την ανάγκη συνεργασίας και συναίνεσης με άλλους ανθρώπους για να επιτευχθούν κοινοί στόχοι ή να αντιμετωπιστούν προκλήσεις.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι φοράτε γυαλιά λόγω κάποιας πάθησης που έχετε στα μάτια τα νέα δεν είναι καλά καθώς είναι βέβαιο ότι κάποιος ετοιμάζετε πολύ σύντομα να σας βλάψει.

    Στην περίπτωση που φοράτε γυαλιά ηλίου πάλι θα βλαφτείτε αλλά αυτή την φορά από τον ίδιο σας τον εαυτό.

  • Το λιβάδι κατά κάποιο τρόπο συμβολίζει τη ζωή, όπως και ο δρόμος ή το μονοπάτι.

    Ένα καταπράσινο λιβάδι ή γεμάτο λουλούδια, προμηνύει επιτυχίες και γενικά στιγμές που θα βιώσετε γεμάτες θετικά συναισθήματα.

Εγγραφή στο RSS - αβίαστης