Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

αβίωτος

Αρχική » Oneiro » αβίωτος

Ονειροκρίτης αβίωτος - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : αβίωτος

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Ο καφές στα όνειρα συμβολίζει, κατά βάση, θλιβερά μαντάτα.

    Έτσι, όπως και αν δείτε καφέ στον ύπνο σας, είτε σας τον προσφέρουν, είτε τον προσφέρετε, είτε τον καβουρντίζετε, είτε απλώς παρακολουθείτε άλλους να πίνουν καφέ, να περιμένετε πίκρες, βάσανα, αποτυχίες, αρρώστιες.

  • Αν το ηφαίστειο στο όνειρό σας εκρήγνυται σημαίνει ότι είστε άνθρωπος που ο χαρακτήρας του μπλέκει πάντα σε αδιέξοδο ερωτικών παθών .
    Αν πάλη το ηφαίστειο είναι ήρεμο και γαλήνιο τότε είστε άνθρωπος που ξέρει να συγκρατεί τα πάθη και τις ορμές του.

  • Η κότα θεωρείται ονειρικό σύμβολο άμεσα συνυφασμένο με τα επαγγελματικά, και συγκεκριμένα με προτάσεις που θα σας γίνουν μελλοντικά.

    Αναλόγως του χρώματος της κότας ερμηνεύεται και η πρόταση που σας γίνεται :

  • Το να δούμε στον ύπνο μας κάποιον από την φυλή των γύφτων, αρσενικού ή θηλυκού γένους σίγουρα δεν είναι ένα καλό σημάδι.

    Η συγκεκριμένη φυλή είχε πάντα ανάμειξη με μυστικά και μάγια.

    Μια τέτοια συνάντηση στο όνειρό μας προμηνύει αρρώστιες και κακουχίες.

  • Όπως και στην πραγματικότητα, έτσι και στον ονειρικό μας κόσμο, το να βλέπουμε πως δανειζόμαστε χρήματα που θα τοκιστούν δεν αποτελεί και το καλύτερο σημάδι, καθώς προμηνύει οικονομικές δυσκολίες.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι είστε ταμίας, ενώ δεν είναι αυτό το επάγγελμα σας, θα σας τύχουν αλλεπάλληλες οικονομικές ζημιές που θα κλονίσουν σοβαρά το ηθικό σας.

Εγγραφή στο RSS - αβίωτος