Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

αβαλσάμωτη

Αρχική » Oneiro » αβαλσάμωτη

Ονειροκρίτης αβαλσάμωτη - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : αβαλσάμωτη

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Σε αυτό το όνειρο τον ρόλο τον παίζει το μέρος που λαμβάνει χώρα το γλέντι.

    Στην περίπτωση που γίνετε σε γνωστό σε εσάς σπίτι, αυτό σημαίνει ότι υπάρχει ένταση σε κάποιες πολύ κοντινές σας σχέσεις.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι απειλείστε από κάποιον κακοποιό και νιώθετε έντονο τον κίνδυνο, τότε το όνειρο αυτό ήρθε για να σας προειδοποιήσει και να σας προφυλάξει.
    Έχετε πολλούς εχθρούς ή πολλούς ανθρώπους στο περιβάλλον σας που σας φθονούν. Πάρετε τα μέτρα σας.

  • Το κρανίο στα όνειρα, συμβολίζει φόβο και απειλή.

    Εάν δείτε στο όνειρο ανθρώπινο κρανίο, προφυλαχθείτε από ενδεχόμενους κινδύνους που θα σας απειλήσουν ή από καταστάσεις που θα σας ξυπνήσουν ήδη υπάρχουσες φοβίες.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι είστε πατέρας, ενώ κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει στην πραγματικότητα, μην περιμένετε τίποτα ευχάριστο: σας μέλλονται έγνοιες, έξοδα και οικογενειακά βάρη δυσβάστακτα, από τα οποία θα απαλλαγείτε ύστερα από μεγάλες προσπάθειες.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι συναντάτε κάποιο αγαπημένο πρόσωπο απ΄ τα παλιά, είναι ο προάγγελος καλών ειδήσεων και μόνο ευχάριστα θα πρέπει να περιμένετε.

  • Τα εντόσθια αποτελούν ένα ασυνήθιστο όνειρο και η ερμηνεία του ποικίλει αναλόγως με την περίσταση στην οποία τα είδαμε στον ύπνο μας.
    Δείτε το λήμμα έντερα, καθώς η ερμηνεία είναι η ίδια.

Εγγραφή στο RSS - αβαλσάμωτη