Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

αβαλσάμωτος

Αρχική » Oneiro » αβαλσάμωτος

Ονειροκρίτης αβαλσάμωτος - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : αβαλσάμωτος

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Αν βλέπετε ένα τραπέζι που είναι γεμάτο φαγητό, αυτό μπορεί να συμβολίζει την ικανοποίηση των αναγκών σας, την ευημερία και την ικανότητά σας να απολαμβάνετε τα καλά πράγματα της ζωής.

  • Το χρυσάφι στον ονειρικό μας κόσμο, δεν διαφέρει και πολύ από το χρυσάφι στην πραγματική ζωή αν και στο όνειρο το χρυσάφι δεν προμηνύει μόνο υλικά πλούτη.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι κατηγορείστε για κάτι και καλείστε να απολογηθείτε, αυτό είναι ένα σημάδι ότι σας "τρώνε" τύψεις και ενοχές για πράγματα που έχετε κάνει στο παρελθόν.
    Είναι μια ενοχική πλευρά του χαρακτήρα σας που εκδηλώνετε έντονα αυτήν την περίοδο.

  • Αν δείτε στο όνειρο σας ότι περπατάτε σε ένα τοπίο που το σκεπάζει πάχνη ή γενικά με κάποιον τρόπο εστιάζεται στην πάχνη, θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί καθώς το όνειρό σας δεν αποτελεί έναν καλό οιωνό.

  • Αν δείτε στο όνειρο σας πως περπατούσατε μέσα σ' ένα όμορφο και περιποιημένο περιβόλι μαζί με το σύντροφο σας, σημαίνει πως ένας μακροχρόνιος δεσμός θα έχει ευχάριστη κατάληξη.

  • Πρόκειται βέβαια, για σπάνιο όνειρο, γιατί στην εποχή μας και το πετάλωμα και ο πεταλωτής τείνουν να εκλείψουν.
    Αν όμως δείτε πεταλωτή να πεταλώνει άλογο, μουλάρι ή γαϊδούρι, οι εχθροί σας θα σταθούν ανίκανοι να σας βλάψουν και θα εξευτελιστούν.

Εγγραφή στο RSS - αβαλσάμωτος