Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

αβαρείς

Αρχική » Oneiro » αβαρείς

Ονειροκρίτης αβαρείς - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : αβαρείς

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Για τη γυναίκα η γούνα είναι ένα αντικείμενο πολυτελείας, μέσα στα όνειρά μας όμως η γούνα είναι σύμβολο εγωπάθειας, ναρκισσισμού και επιπολαιότητας που την χαρακτηρίζουν.

  • Αν δεν είστε άτομο δεδηλωμένα φαντασιόπληκτο ή δον κιχωτικό και δείτε στον ύπνο σας ότι επισκέπτεστε μια αίθουσα που έχει πανοπλίες ή ότι βρίσκεστε σε ένα χώρο με αρματωμένους ιππότες, να περιμένετε μια δυσάρεστη στροφή στη συμπεριφορά των άλλων απέναντι σας που θα οφείλεται στις παραλείψεις και

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι κάποιος άλλος εκτός από σας έχει αμαρτήσει, μην ανησυχείτε καθώς το όνειρο είναι άνευ σημασίας.

    Αν δείτε πως πηγαίνετε ή εξομολογείστε σε παπά για τις αμαρτίες σας, αυτό θα πει πως έχετε κάνει αμαρτίες και θα ξαλαφρώσετε γρήγορα.

  • Αν στο όνειρό σας δείτε ότι βρίσκεστε σε δάσος και κλαδιά σας κόβουν τον δρόμο από το να περάσετε, τότε το μόνο σίγουρο είναι ότι σύντομα θα έρθετε αντιμέτωπος με μεγάλα προβλήματα που θα σας κλονίσουν το ηθικό.

  • Τα λουκούμια ως γλυκό κι αυτό, προμηνύει στενοχώρια.

    Εάν δείτε απλά λουκούμια, τότε θα πιθανό να βιώσετε κάποια στενοχώρια στην ερωτική σας σχέση η οποία όμως θα ξεπεραστεί.

  • Σύμβολο αφθονίας και ψυχικής πληρότητας στην ερμηνευτική, το στήθος είναι ένα πολύ καλό όνειρο συνήθως.

    Αν δείτε στον ύπνο σας γυναικείους μαστούς και η ονειρική σας διάθεση δεν είναι ερωτική, θα έχετε επιτυχίες και χαρές.

Εγγραφή στο RSS - αβαρείς