Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

αβγοκόβεσαι

Αρχική » Oneiro » αβγοκόβεσαι

Ονειροκρίτης αβγοκόβεσαι - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : αβγοκόβεσαι

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Μερικές φορές το βράδυ εάν έχουμε φάει πολύ ή φάμε κάτι που μας πειράξει, μπορεί να δούμε ότι ανακατευόμαστε στο όνειρο ή να νιώθουμε το αίσθημα της ναυτίας.

  • Η ανοιχτή ομπρέλα στα όνειρα συμβολίζει την αποτελεσματική προστασία.

  • Σε αυτό το όνειρο δώστε βάση στο πως τα σύννεφα εμφανίζονται, διότι αυτό παίζει καθοριστικό ρόλο για την σωστή ερμηνεία του.
    Αν τα σύννεφα εμφανίζονται μαύρα, ο ουρανός σκοτεινός και βαρύς, τότε θα πρέπει να περιμένετε σύντομα στεναχώριες και δυσάρεστες καταστάσεις.

  • Η ερμηνεία του όνειρου αλλάζει ανάλογα με τον τρόπο που εμφανίζεται η πετσέτα στο όνειρο.
    Εάν η πετσέτα εμφανίζεται καθαρή, αρωματισμένη και φρεσκοσιδερωμένη, προαναγγέλλει ευχάριστα ταξίδια και κερδοφόρες επιχειρήσεις.

  • Η αρρώστια στο όνειρο ανάλογα με το πώς εμφανίζεται, έχει και διαφορετική ερμηνεία.

    Στην περίπτωση που η αρρώστια έχει βαριά μορφή θα πρέπει να περιμένετε κακοτοπιές και προσωπικές επιθέσεις από τον στενό φιλικό σας κύκλο.

  • Η μοδίστρα συμβολίζει μπλεξίματα.
    Συγκεκριμένα, εάν δείτε στο όνειρό σας μία μοδίστρα, τότε πιθανό να βρεθείτε σε ερωτικές σχέσεις με συχνές σκηνές ζήλιας, πείσματα και γενικά μπλεξίματα που δε σας βγουν σε καλό.

Εγγραφή στο RSS - αβγοκόβεσαι