Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

αβγοτάραχο

Αρχική » Oneiro » αβγοτάραχο

Ονειροκρίτης αβγοτάραχο - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : αβγοτάραχο

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Αν δείτε στο όνειρο σας ότι τρώτε μια πλούσια και γευστική σαλάτα που την απολαμβάνετε, σημαίνει πως είστε ικανοποιημένος με όσα έχετε κατορθώσει ως τώρα στη ζωή σας και εγκαταλείψατε κάθε φιλοδοξία.

  • Αν δείτε στο όνειρο σας ότι δεν φοράτε ρούχα, είναι προμήνυμα για σκάνδαλα και επιπόλαιες συναλλαγές. Αν στον ύπνο σας δείτε ότι γδύνεστε οικειοθελώς για οποιονδήποτε λόγο, αυτό σημαίνει ότι σύντομα ανήθικες πράξεις που έχετε κάνει στο παρελθόν θα αποκαλυφθούν και θα κατηγορηθείτε για αυτές.

  • Ο πάγκος, στα όνειρα, συμβολίζει την κατοχυρωμένη και εξασφαλισμένη ζωή. Αν ονειρευτείτε ότι κάθεστε σε πάγκο ξύλινο, να περιμένετε ικανοποιητικά κέρδη από τις εργασίες σας.

  • Η αγκαλιά στα όνειρα έχει ιδιαίτερη ερμηνεία και το νόημα αυτού του ονείρου, εξαρτάται από την αίσθηση την οποία αποκομίσατε.
    Όταν δείτε στο όνειρο σας αγκαλίες και περιπτύξεις, οφείλετε να είσαστε προσεκτικοί.

  • Η κατσαρόλα, στα όνειρα, ερμηνεύεται όπως και όλα τα άλλα «δοχεία», καθώς και ερμηνεύεται ανάλογα με τη ποσότητα των αγαθών που περικλείει.

    Έτσι αν δείτε στο όνειρο σας τη κατσαρόλα γεμάτη σημαίνει ότι πλούτος και κέρδη σας περιμένουν.

  • Η παρουσία του τριαντάφυλλου (ή αλλιώς του ρόδου) στα όνειρα ερμηνεύεται αναλόγως του χρώματος και της κατάστασης στην οποία βρίσκεται κατά βάση.

Εγγραφή στο RSS - αβγοτάραχο