Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

αβγουλού

Αρχική » Oneiro » αβγουλού

Ονειροκρίτης αβγουλού - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : αβγουλού

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Η εξήγηση του δεσίματος στο όνειρο έχει ποικίλες σημασίες ανάλογα με την περίσταση.
    Αν είστε ο ίδιος δεμένος σημαίνει ότι κάνετε τους εχθρούς σας να σας φοβούνται, οπότε εσείς δεν χρειάζεται να φοβάστε τίποτα.

  • Αν στο όνειρό σας δείτε ότι απειλήσει από κάποιον κίνδυνο, όμως καταφέρνετε στο τέλος να γλιτώσετε,πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί γιατί το όνειρο σας έχει έρθει για να σας προειδοποιήσει για μεγάλους κινδύνους που πρόκειται να σας απειλήσουν.

  • Ο θρόνος και στα όνειρα, συμβολίζει το υπέρτατο αξίωμα και το απόγειο της δόξας.
    Εάν ονειρευτείτε πως κάθεστε πάνω σε κάποιο θρόνο, να περιμένετε κοινωνική αναγνώριση και αν είστε ανύπαντροι, να προετοιμαστείτε σύντομα για γάμο, με πολύ καλές προϋποθέσεις.

  • Το θρανίο συμβολίζει τα δύσκολα, γεμάτα προσπάθεια διαστήματα της ζωής μας.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας αλάβαστρο, σημαίνει επιτυχία στο γάμο και σε κάθε νόμιμη δουλειά.

    Αν δείτε πως σπάσατε αλαβάστρινο άγαλμα ή βάζο, σημαίνει λύπη και μεταμέλεια. Επίσης, μπορεί χάσετε χρήματα ή κάποιες ευκαιρίες επαγγελματικές.

  • Ανεξάρτητα με την κατάσταση που βιώνετε στο συγκεκριμένο όνειρο έχει γίνει πια σαφές στου αιώνες ερμηνείας των ονείρων, πως η εμφάνιση και μόνο συγγενικών σας προσώπων δεν αποτελούν καλό οιωνό.

Εγγραφή στο RSS - αβγουλού