Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

αβδηριτικής

Αρχική » Oneiro » αβδηριτικής

Ονειροκρίτης αβδηριτικής - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : αβδηριτικής

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Το όνειρο αυτό έχει σημασία μόνο στην περίπτωση που εσείς ο ίδιος σφραγίζεται κάτι με σφραγίδα ή στην περίπτωση που αλλά την κρατάτε.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι κάποιος απαγορεύει σε εσάς να κάνετε κάτι, να περάσετε από κάπου η γενικά οποιουδήποτε τύπου απαγόρευση η εμπόδιο μπορεί κάποιος να σας βάλει,

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι τρώτε με καλοσχεδιασμένα και ακριβά πιρούνια,τα νέα είναι ευχάριστα καθώς θα πρέπει να περιμένετε πλούσιες παροχές και απρόσκοπτο μέλλον.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι κάποιος γύρω σας είναι αξύριστος το όνειρο είναι άνευ σημασίας.
    Αν όμως δείτε ότι ο αξύριστος είστε εσείς ο ίδιος, τότε τα πράγματα είναι πολύ δυσάρεστα γιατί το όνειρό σας προμηνύει βαρύ πένθος και μεγάλη στεναχώρια.

  • Το να ονειρευτείτε απαγωγή δεν είναι καλό όνειρο.

    Αν δείτε στον ύπνο σας ότι έχετε πέσει θύμα απαγωγής, τότε μπορείτε να περιμένετε θετική ανταπόκριση από τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας κτίριο εντυπωσιακό και μεγάλο που το θαυμάζετε, οι πιθανότητες να επιτύχετε σε κάτι που επιχειρείτε είναι μικρές, αν όχι ανύπαρκτες.

Εγγραφή στο RSS - αβδηριτικής