Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

αβεβαίωτοι

Αρχική » Oneiro » αβεβαίωτοι

Ονειροκρίτης αβεβαίωτοι - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : αβεβαίωτοι

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι εξασκείστε σε κάποιο άθλημα άλματος, ασχέτως από το αν οι προσπάθειες σας είναι επιτυχείς ή όχι, θα έχετε κατά τον ονειροκρίτη αναγνώριση και σταθερή πρόοδο στη ζωή σας.
    Το ίδιο ισχύει και για την περίπτωση που βλέπετε ότι υπερπηδάτε κάποιο εμπόδιο.

  • Η μάχη συμβολίζει αναστάτωση και βίαιες αλλαγές.

    Εάν δείτε ότι συμμετέχετε σε πόλεμο και βιώνετε έντονα συναισθήματα άγχους και πανικού τότε θα υπάρξουν αλλαγές στη ζωή σας τις οποίες δεν έχετε επιλέξει εσείς.

  • Τα κιάλια όταν εμφανίζονται στα όνειρά μας, αποτελούν ένα σημάδι ότι τα πράγματα που περιμένετε δεν θα πάνε όσο καλά νομίζετε.
    Παρόλα αυτά οι αποκλίσεις δεν θα είναι μεγάλες και το κακό θα γίνει ίσια ίσα για να σας παιδέψει, χωρίς όμως να καταστρέψει τελικά κάτι.

  • Αν στο όνειρό σας δείτε κάποιον πεθαμένο σκεπασμένο με σάβανο, θα πρέπει να περιμένετε θάνατο κάποιου προσώπου όχι και τόσο κοντινού από την οικογένειά σας, αλλά και την περίπτωση κληρονομιάς περιουσίας αυτού.

  • Τα κεραμίδια στα όνειρα συμβολίζουν τις εύθραυστες, επιφανειακές “φιλίες” και συναναστροφές που συχνά πυκνά υποκινούνται από το συμφέρον.
    Αν δείτε λοιπόν κεραμίδια τα οποία να είναι σε καλή κατάσταση, σημαίνει ότι έχετε γνώσης αυτών και ξέρετε πολύ καλά που πατάτε και που βρίσκεστε.

  • Οι αδιέξοδοι δρόμοι στα όνειρα συμβολίζουν την παγίδευση μας σε καταστάσεις που μας είναι άγνωστες και υποδηλώνουν την αδυναμία μας να αντεπεξέλθουμε.

    Η περιπλάνηση μας, λοιπόν, σε αδιέξοδους δρόμους και τρόπους , προοιωνίζει αποτυχίες και βάσανα.

Εγγραφή στο RSS - αβεβαίωτοι