Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

αβερνίκωτοι

Αρχική » Oneiro » αβερνίκωτοι

Ονειροκρίτης αβερνίκωτοι - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : αβερνίκωτοι

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Αν δείτε στον ύπνο σας κορνέτα, τότε μάλλον δεν έχετε άσπιλους φίλους, γιατί το μυστικό που εμπιστευτήκατε σε κάποιον,μάλλον δεν θα μείνει για πολύ καιρό κρυφό.
    Και οι φόβοι που είχατε για την τήρησή του, θα βγουν αληθινοί.

  • Είναι σημαντικό να επισημάνουμε πως δεν αναφερόμαστε στον ξένο ως φιλοξενούμενο αλλά απλά σαν κάποιο άγνωστο που συναντάμε στον ονειρικό μας κόσμο.

  • Εάν δείτε στον ύπνο σας λαχανικά σε φυσικό περιβάλλον όπως π.χ. σε κήπο, τότε πιθανό να αποκτήσετε ή να διατηρήσετε μια ήσυχη οικογενειακή ζωή. Στον οικονομικό σας τομέα, θα επανεξετάσετε τα σχέδια σας και θα αναζητήσετε νέες πηγές εσόδων.

  • Αν δείτε όνειρο στο οποίο είστε διερμηνέας - μεταφραστής, πρόκειται να διανύσετε μία δύσκολη περίοδο στη ζωή σας.
    Θα χάσετε την εμπιστοσύνη που είχατε από κάποιους ανθρώπους και θα έχετε αποτυχίες, σε επαγγελματικό τομέα και γενικότερα σε κοινωνικό επίπεδο.

  • Το αναμμένο τζάκι στα όνειρα συμβολίζει ευτυχία, και όπως και στην πραγματική ζωή, ανυψώνει το ηθικό και δημιουργεί αίσθημα ασφάλειας, όχι άδικα.

    Έτσι αν δείτε στο όνειρο σας αναμμένο τζάκι, θα έχετε οικογενειακή ευτυχία και γαλήνη.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι πάτε στην τουαλέτα, αλλά χωρίς να την χρησιμοποιήσετε, αυτό σημαίνει ότι μάλλον θα συμβεί κάτι δυσάρεστο.

    Αν όμως δείτε ότι ουρείτε ή αφοδεύετε, σημαίνει ότι κάτι που σας απασχολεί, θα έχει θετικό αποτέλεσμα για εσάς.

Εγγραφή στο RSS - αβερνίκωτοι