Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

αβιογενετικέ

Αρχική » Oneiro » αβιογενετικέ

Ονειροκρίτης αβιογενετικέ - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : αβιογενετικέ

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Η παρουσία ερπετών στα όνειρα είναι αρκετά συχνή και εκφράζει κυρίως υπαρξιακές αγωνίες και σεξουαλικές ανησυχίες. Πρόκειται για βασανιστικά όνειρα που χαρτογραφούν τον εσωτερικό μας κόσμο και αποκαλύπτουν μια ζωή ανικανοποίητη, αγχώδη και ταραγμένη.

  • Στην ερμηνεία της σπίθα, όταν εμφανίζεται στα όνειρά μας υπάρχει διχογνωμία και σύγχυση που κρατάει από παλιά και επικρατεί ακόμα και στις μέρες μας.

  • Οι μύγες στο όνειρο συμβολίζουν εκνευριστικά εμπόδια.

    Εάν δείτε στον ύπνο σας πολλές πετούμενες μύγες που σας ενοχλούν και κάτι τέτοιο δεν ισχύει στην πραγματικότητα, τότε πιθανό εκείνη την περίοδο να υπάρξουν εμπόδια στον εργασιακό σας χώρο που θα σας εκνευρίσουν.

  • Το λίχνισμα στα όνειρα συμβολίζει μία περίοδο ανοργανωσιάς και στρουθοκαμηλισμού.

  • Αν δείτε στο όνειρό σας ότι περιβάλλεστε από ζευγάρια αλλά έχετε παθητική στάση ως προς αυτό που συμβαίνει και καμία ανάμειξη, τότε θα πρέπει να περιμένετε σύντομες στεναχώριες που θα σας καταβάλουν.

  • Το βάθρο που αποτελεί τη βάση που πάνω της στήνονται διάφορες κατασκευές, έχει ειδική σημασία στην ερμηνεία των ονείρων.
    Αν δείτε ότι εσείς ή κάποιος άλλος είναι στημένος σε βάθρο, να έχετε το νου σας μην γελοιοποιηθείτε ή να μην προξενήσετε εσείς την γελοιοποίηση δικού σας ανθρώπου.

Εγγραφή στο RSS - αβιογενετικέ