Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

αβιογενετική

Αρχική » Oneiro » αβιογενετική

Ονειροκρίτης αβιογενετική - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : αβιογενετική

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Ο βάτος στα όνειρα προμηνύει κάτι κακό.
    Άτομα πού βρίσκονται κοντά σας, σας ζηλεύουν και σας αντιπαθούν.
    Αν έχετε πέσει σε βάτους, θα αντιμετωπίσετε δυσκολίες στην δουλειά σας.
    Ενδέχεται να αντιμετωπίσετε δυσκολίες και σε άλλους τομείς της ζωής σας.

  • Το μουγκρητό προμηνύει άσχημα γεγονότα για την περίοδο που θα εμφανιστεί στα όνειρά μας.
    Συγκεκριμένα, εάν δείτε στο όνειρό σας ότι ακούτε μουγκρητό ανθρώπου, ενώ κάτι τέτοιο δε συμβαίνει στην πραγματικότητα, τότε πιθανό εσείς ή κάποιο άτομο στο περιβάλλον σας να αρρωστήσει βαριά.

  • Η ερμηνεία των τούβλων στον ονειρικό μας κόσμο διαφέρει ανάλογα με τον τρόπο που θα τα δούμε, ωστόσο και στις δύο περιπτώσεις που έχουμε τα πράγματα είναι καλά.

  • Οι Άγιοι, όπως ακριβώς και οι Άγγελοι, είναι όργανα παρηγοριάς ή ολέθρου.
    Η παρουσία τους στα όνειρα αποκτά διαφορετικές σημασίες, ανάλογα με το φύλο τους ,αν είναι άνδρες ή γυναίκες, με το ύφος και τη διάθεση που δείχνουν απέναντι μας, με τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους κλπ.

  • Εάν δείτε ότι περνάτε κάποια ανοιχτή πόρτα τότε να περιμένετε επιτυχίες απροσδόκητα, ομοίως βέβαια αν η πόρτα είναι κλειστή και δεν μπορείτε να την περάσετε τότε να περιμένετε απογοητεύσεις και απαγορεύσεις.

  • Αν δείτε στο όνειρο σας ότι βρίσκεστε σε ένα ερημικό άγνωστο τοπίο στο οποίο δεσπόζει ένα αρχαίο εγκαταλελειμμένο και επιβλητικό κάστρο
    τότε θετικές εξελίξεις θα γνωρίσετε στην κοινωνική και επαγγελματική σας ζωή, όπως μεγάλες επιτυχίες καθώς και κοινωνική καταξίωση.

Εγγραφή στο RSS - αβιογενετική