Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

αβλεψίας

Αρχική » Oneiro » αβλεψίας

Ονειροκρίτης αβλεψίας - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : αβλεψίας

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Αν δείτε σε όνειρο ότι κρατάτε στα χέρια σας μια ρακέτα την οποία δεν χρησιμοποιείτε, σημαίνει πως τα ταλέντα που διαθέτετε δεν επαρκούν από μόνα τους, για να σας βγάλουν από την δύσκολη θέση στην οποία βρίσκεστε.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι είστε ο ίδιος γιατρός πρόκειται να λάβετε βοήθεια από ανθρώπους του περιβάλλοντός σας, χωρίς να το περιμένετε και που θα είναι πολύ σημαντική για εσάς.

  • Αν δεν είστε άτομο δεδηλωμένα φαντασιόπληκτο ή δον κιχωτικό και δείτε στον ύπνο σας ότι επισκέπτεστε μια αίθουσα που έχει πανοπλίες ή ότι βρίσκεστε σε ένα χώρο με αρματωμένους ιππότες, να περιμένετε μια δυσάρεστη στροφή στη συμπεριφορά των άλλων απέναντι σας που θα οφείλεται στις παραλείψεις και

  • Το γεράνι στο όνειρο προμηνύει αποκλειστικά και μόνο αποτυχίες.
    Οι αποτυχίες αυτές μπορεί να αφορούν πολλούς τομείς της ζωής σας, αλλά πιο συχνά είναι ερωτικής φύσεως.
    Ενδέχεται οι αποτυχίες να είναι και απανωτές.

  • Το κρασί συμβολίζει ευφορία και χαρούμενες στιγμές. Συγκεκριμένα, εάν δείτε λευκό κρασί είτε το πίνετε είτε όχι, συμβολίζει οικογενειακή γαλήνη και ζεστασιά.
    Στον επαγγελματικό τομέα, συμβολίζει τη δημιουργικότητα που σας χαρακτηρίζει και μελλοντική αναγνώριση των κόπων σας.

  • Οι Άγιοι, όπως ακριβώς και οι Άγγελοι, είναι όργανα παρηγοριάς ή ολέθρου.
    Η παρουσία τους στα όνειρα αποκτά διαφορετικές σημασίες, ανάλογα με το φύλο τους ,αν είναι άνδρες ή γυναίκες, με το ύφος και τη διάθεση που δείχνουν απέναντι μας, με τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους κλπ.

Εγγραφή στο RSS - αβλεψίας