Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

αβοτάνιστες

Αρχική » Oneiro » αβοτάνιστες

Ονειροκρίτης αβοτάνιστες - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : αβοτάνιστες

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι κοσκινίζετε αλεύρι ή κάποιο άλλο υλικό ή ακόμη ότι απλά κρατάτε ένα κόσκινο, τότε τα πράγματα για εσάς και την οικογένειά σας μάλλον δεν είναι καθόλου καλά.

  • Εάν στον ύπνο σας δείτε ότι είστε κουρέας σημαίνει ότι σαν άνθρωπος προσπαθείτε πάντα ανακουφίσετε τους άλλους από τα βάσανά τους και να τους σταθείτε σε δύσκολες καταστάσεις ιδίως σε περιπτώσεις που κόβετε τα μαλλιά άλλου ανθρώπου.

  • Το χαλάζι στον πραγματικό κόσμο προκαλεί συχνά εκτεταμένες καταστροφές σε διάφορους τομείς όπως η καλλιέργεια, ή η περιουσία μας.
    Έτσι και όταν δούμε στον ύπνο μας χαλάζι, δεν θα πρέπει να περιμένουμε κάτι καλό.

  • Εάν στον ύπνο σας δείτε ένα χτυπημένο ελάφι τότε να προσέχετε τον ερωτικό σας σύντροφο καθώς συμβολίζει την απιστία.
    Εάν όμως δείτε πολλά ελάφια να τρέχουν μαζί τότε να περιμένετε χαρμόσυνο μήνυμα η και πιθανώς σημαντικά έσοδα από επαγγελματική δραστηριότητα ή αναπάντεχη κληρονομιά.

  • Ευχάριστό στην πραγματικότητα, αλλά και καλός οιωνός στα όνειρα το κελάηδισμα των πουλιών.

  • Παρότι αρχικά μπορεί να φαίνεται απειλητικό, το να κυριαρχεί σιωπή στον ονειρικό σας κόσμο, αποτελεί ένα ευοίωνο όνειρο. Αν λοιπόν οποιονδήποτε τρόπο εστιάσετε στη σιωπή στο όνειρό σας, θα πρέπει σύντομα να περιμένετε να ζήσετε καταστάσεις χαρούμενες και ξέγνοιαστες.

Εγγραφή στο RSS - αβοτάνιστες