Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

αβοτάνιστης

Αρχική » Oneiro » αβοτάνιστης

Ονειροκρίτης αβοτάνιστης - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : αβοτάνιστης

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Για ένα επιχειρηματία που ονειρεύτηκε πως έγινε δεκτή πρόταση του, σημαίνει ότι θα επιτύχει σε κάποια εμπορική συναλλαγή του που μέχρι τώρα φαινόταν καταδικασμένη σε αποτυχία.

  • Ακόμη ένα τυπικό όνειρο με «αντίστροφη» ερμηνεία με εξαίρεση την περίπτωση όπου φοράτε νυφικό, αλλά είστε με παρέα και όχι σε γάμο, στην οποία περίπτωση θα έχετε ευχάριστες συναντήσεις.

  • Το λελέκι συμβολίζει ακριβώς ό,τι και ο πελαργός.
    Διαχωρίζονται οι συμβολισμοί του ανάλογα με την ηλικία και τον φύλο.
    Στα όνειρα των γυναικών προμηνύει εγκυμοσύνη, εκτός κι αν η ιδέα της απόκτησης μωρού έχει γίνει αυτοσκοπός και συχνά στα όνειρα εμφανίζονται μωρά και πελαργοί.

  • Εάν δείτε στον ύπνο σας ότι αυτό είναι το επάγγελμά σας και αυτό συμβαίνει όντως στην πραγματική ζωή, το όνειρο είναι άνευ σημασίας.

    Στην περίπτωση όμως που κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει, θα πρέπει να περιμένετε σύντομα πολύ καλές εξελίξεις στα επαγγελματικά σας.

  • Αν δείτε στο όνειρό σας γραφομηχανή, αυτό σίγουρα είναι ένα σημάδι υπενθύμισης του μαθηματικού τρόπου σκέψης που έχετε και οπωσδήποτε ένας τρόπος να σας πει ο εαυτός σας πως έχετε παραμελήσει πολύ την ερωτική σας ζωή.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι γυμνάζεστε σε ένα γυμναστήριο, τότε το όνειρό σας αποτελεί ένα σημάδι, ότι ο δυναμικός και ρωμαλέος χαρακτήρας σας θα σας οδηγήσει σύντομα στην επιτυχία.

Εγγραφή στο RSS - αβοτάνιστης