Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

αβουλήτως

Αρχική » Oneiro » αβουλήτως

Ονειροκρίτης αβουλήτως - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : αβουλήτως

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Ο πλανόδιος έμπορος, στα όνειρα εκφράζει ανησυχίες που μας διακατέχουν, όσον αφορά το μέλλον αλλά και πιθανές αμφιβολίες που έχουμε για τις ικανότητες μας.

  • Αγάλι αγάλι γίνεται η αγουρίδα μέλι λέει ο σοφός λαός.
    Έτσι λοιπόν αν τύχει και δούμε αγουρίδες τι καρπούς που δεν έχουν γίνει ακόμα στο όνειρό μας, θα πρέπει να μην παίρνουμε βιαστικές αποφάσεις σε αυτή την περίοδο της ζωής μας,

  • Η απόγνωση είναι ένα σπάνιο όνειρο και αρκετές φορές δεν χρήζει κάποιας ερμηνείας, αλλά αντικατοπτρίζει μία κατάσταση της πραγματικής ζωής την οποία θεωρούμε ανυπέρβλητη.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας κούκλα, σημαίνει ότι θα πέσετε θύμα της γοητείας ατόμου δόλιου και πλάνου, με το οποίο θα γνωρίσετε μια περίοδο πρόσκαιρης ευτυχίας, που αργότερα θα πληρώσετε ακριβά.

  • Το ουράνιο τόξο στην ερμηνεία των ονείρων συνιστά έναν από τους πιο αμφιλεγόμενους οιωνούς κατά τον ονειροκρίτη.
    Υπάρχουν πολλές ιστορικές μαρτυρίες, σύμφωνα με τις οποίες το όνειρο αυτό εμφανίστηκε σε ανθρώπους ακριβώς την παραμονή του θανάτου τους.

  • Οι στρατιωτικοί στα όνειρα θεωρούνται σύμβολα τιμής και ανδρείας καθώς τυγχάνουν αναγνώρισης ώς πρόσωπα στις κοινωνίες ανεξαρτήτως γεωγραφικού μήκους και πλάτους.
    Διαβάστε περισσότερα στο λήμμα στρατηγός

Εγγραφή στο RSS - αβουλήτως