Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

αβούλωτοι

Αρχική » Oneiro » αβούλωτοι

Ονειροκρίτης αβούλωτοι - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : αβούλωτοι

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Ο ανανάς όταν εμφανίζεται στον ύπνο μας, σε οποιαδήποτε μορφή του, είναι ένας καλός οιωνός και σημάδι επιτυχίας κατά τον παραδοσιακό ονειροκρίτη.

    Είναι ένα σημάδι ευημερίας και γενικής χαλάρωσης, χωρίς όμως να δηλώνει παραίτηση.

  • Το αγιόκλημα με οποιονδήποτε τρόπο και να εμφανιστεί στον ονειρικό σας κόσμος, προμηνύει καλές αλλαγές.

    Στην περίπτωση που το δείτε στο σπίτι σας ή σε οικείο για εσάς χώρο να σκαρφαλώνει τον τοίχο, θα πρέπει να περιμένετε ευχάριστες αλλαγές σε όλους τους τομείς της ζωής σας.

  • Αν στην πραγματικότητα δεν είστε κτηματίας και δείτε στον ύπνο σας ότι έχετε αποκτήσει με τρόπο ανεξήγητο ένα μεγάλο και ωραίο κτήμα, τότε θα πραγματοποιηθούν και τα πιο ριψοκίνδυνα ακόμη σχέδια σας.

  • Τα κάγκελα στο όνειρο σηματοδοτούν δυσκολίες.
    Αν δείτε στον ύπνο σας ότι περιβάλλεστε από φράχτη ή πόρτα με κάγκελα, τότε σημαίνει ότι δύσκολα πρόκειται να επιτύχετε οτιδήποτε κι αν επιχειρήσετε.

  • Γενικά η αγελάδα είναι συνήθως καλότυχο ονειρικό σύμβολο που προοιωνίζει την ευμάρεια, και κάποιοι λαοί την θεωρούν ιερή.

    Αν δείτε στον ύπνο σας ότι βρίσκεστε σε μεγάλο αγρόκτημα και αρμέγεται αγελάδα και βγάζει πολύ γάλα, αυτό σημαίνει ότι θα κερδίσετε πολλά χρήματα.

  • Το συγκεκριμένο όνειρο έχει έρθει για να σας υπενθυμίσει ή να σας μάθει πράγματα για τον ίδιο σας τον εαυτό.

Εγγραφή στο RSS - αβούλωτοι