Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

αβράκωτα

Αρχική » Oneiro » αβράκωτα

Ονειροκρίτης αβράκωτα - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : αβράκωτα

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Ο ξιφίας όταν εμφανίζεται στο όνειρό μας αποτελεί έναν καλό οιωνό, καθώς αν τον δείτε να βγαίνει από τη θάλασσα ή να κολυμπάει θα πρέπει να περιμένετε πολύ σύντομα μια αλματώδη βελτίωση σε όλους τους τομείς της ζωής σας.

  • Οι ερμηνείες του ονείρου για άλλη μια φορά αλλάζουν ανάλογα με την κατάσταση στην οποία βρίσκετε ο κήπος που βλέπετε στο όνειρό σας.
    Αν δείτε έναν βασιλικό κήπο καλοδιατηρημένο και ανθηρό, σύντομα θα λάβετε ευχάριστα νέα και τα πράγματα στη ζωή σας θα αρχίσουν να πηγαίνουν καλύτερα.

  • Τα λάφυρα όπως π.χ. κοσμήματα, λίρες κλπ. συμβολίζουν και υλική ευμάρεια αλλά και κοινωνική απαξίωση.
    Εάν δείτε ότι εσείς αποκτάτε ή μετέχετε στη διανομή λαφύρων τότε πιθανό να αποκτήσετε μεγάλη οικονομική άνεση αλλά με τρόπο όχι κοινωνικά αναγνωρίσιμο.

  • Το όνειρο υποκρύπτει μηνύματα μονάχα στην περίπτωση που βλέπουμε ότι φοράμε παντελόνια που μας έρχονται στενά και μας ενοχλούν.

    Τότε θα μας συμβούν γεγονότα πολύ οδυνηρά που θα επηρεάσουν δυσμενώς το άμεσο μέλλον μας.

  • Αν δείτε στο όνειρο σας πορτρέτο γυναίκας, είναι πολύ πιθανό ο ερωτικός σας σύντροφος να σας εμπαίζει και να σας απατά.

    Αν δείτε δικό σας πορτρέτο, θεωρείται ότι θα μακροημερεύσετε και θα ευτυχήσετε.

    Πορτρέτο άγνωστου, σημαίνει προβλήματα που εύκολα θα διευθετηθούν.

  • Αν στο όνειρο βρίσκεστε σε εκκλησία περίλαμπρη και παρακολουθείτε τη λειτουργία με κατάνυξη, θα σας έρθουν επιτυχίες σε όλους τους τομείς.

Εγγραφή στο RSS - αβράκωτα