Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

αβόλευτο

Αρχική » Oneiro » αβόλευτο

Ονειροκρίτης αβόλευτο - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : αβόλευτο

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Η μουσική στα όνειρα συμβολίζει κάτι ευχάριστο.

    Συγκεκριμένα, εάν δείτε ότι ακούτε μουσική και ακούτε αυτόν ήχο στον ύπνο σας, να περιμένετε απολαύσεις και μικροχαρές που θα σας βγάλουν από τη ρουτίνα της καθημερινότητας.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι αναχωρείτε για κάποιο προορισμό, τότε αυτό σημαίνει ότι έχετε παραιτηθεί και ότι σας λείπει η φλόγα και το πάθος για ζωή.
    Είναι φανερό ότι δεν νιώθετε πολύ δυνατός και τα πάντα σας φαίνονται μάταια.

  • Θεόσταλτη βοήθεια θεωρείται παραδοσιακά η βίβλος όταν εμφανίζεται στο όνειρό μας.

    Αν δείτε λοιπόν βίβλο στο όνειρό σας, τότε θα σας έρθει βοήθεια που θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε πολλές σοβαρές δυσκολίες που μπορεί να έχετε.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας πως ανοίγετε τα θεμέλια για να χτίσετε το δικό σας σπίτι αυτό σημαίνει πως όλα σας τα σχέδια, όλοι σας οι σκοποί που έχετε βάλει στη ζωή σας θα πραγματοποιηθούν. Για τους ανύπαντρους σημαίνει πως θα παντρευτούν γρήγορα.

  • Το μελάνι δεν είναι καλό σημάδι στα όνειρα.

    Εάν δείτε ότι γράφετε με μελάνι σε χαρτί σημαίνει ότι κάποιο γεγονός θα σας βγάλει κάποια άσχημα στοιχεία του χαρακτήρα σας όπως φθόνο.

  • Αν ακούσετε στον ύπνο σας κρότο ξερό και δυνατό, να περιμένετε ξαφνικές λαχτάρες και συμφορές, που μπορεί να φτάσουν ως τον θάνατο πολύ δικού σας ανθρώπου.

    Αν ακούσετε κρότους όπλων ή κροτάλισμα πολυβόλου, να περιμένετε έριδες και διχόνοια μέσα στην οικογένεια.

Εγγραφή στο RSS - αβόλευτο