Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

αβόσκητος

Αρχική » Oneiro » αβόσκητος

Ονειροκρίτης αβόσκητος - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : αβόσκητος

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Το ξέγνοιαστο, χαριτωμένο και βραχύβιο αυτό έντομο, εμφανίζεται στον ονειρικό μας κόσμο για να μας προαναγγείλει την μεταμόρφωση της ζωής μας προς το καλύτερο.

  • Αν το ηφαίστειο στο όνειρό σας εκρήγνυται σημαίνει ότι είστε άνθρωπος που ο χαρακτήρας του μπλέκει πάντα σε αδιέξοδο ερωτικών παθών .
    Αν πάλη το ηφαίστειο είναι ήρεμο και γαλήνιο τότε είστε άνθρωπος που ξέρει να συγκρατεί τα πάθη και τις ορμές του.

  • Το ποντίκι στα όνειρα θεωρείται κακός οιωνός από τον ονειροκρίτη, και προοιωνίζει αρρώστιες και δυστυχία λόγω της κακής φήμης που έχει και στην πραγματική ζωή.

  • Ο μποναμάς είναι σύμβολο δόλου.
    Εάν δείτε στο όνειρο ότι δέχεστε ή προσφέρετε μποναμά τότε πιθανό να εκείνη την περίοδο να βρεθείτε σε καταστάσεις που θα αναγκαστείτε
    να χρησιμοποιήσετε πλάγια μέσα και δόλο και δόλο για να πετύχετε τον σκοπό σας.

  • Τα μπαλώματα είναι διφορούμενο σύμβολο στα όνειρα.
    Εάν δείτε ότι φοράτε ρούχα με μπαλώματα που δεν είναι βρώμικα ή πολύ παλιά, να περιμένετε κέρδη στο επαγγελματικό τομέα κι αυτό θα οφείλετε σε δική σας στρατηγική και υπομονή που έχετε κάνει για μεγάλο χρονικό διάστημα.

  • Όσο περίεργο και να φαίνεται σε μερικούς, έχει επιβεβαιωθεί στην πάροδο του χρόνου, πως η εμφάνιση τεράτων στον ύπνο μας σχετίζονται άμεσα με την κατάσταση που επικρατεί στον οικογενειακό μας κύκλο.
    Φυσικά το όνειρο αυτό δεν έχει χαρούμενα μαντάτα να μας φέρει.

Εγγραφή στο RSS - αβόσκητος