Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

αβύζαχτε

Αρχική » Oneiro » αβύζαχτε

Ονειροκρίτης αβύζαχτε - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : αβύζαχτε

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Ο θηλασμός στα όνειρα αποτελεί έναν από τους πιο ευνοϊκούς οιωνούς κατά τον ονειροκρίτη.

    Αν είστε γυναίκα και είδατε όνειρο πως θηλάζατε ένα μωρό, θα έχετε ευμάρεια και αφθονία στην ζωή σας.

  • Ενώ γενικά οι αρρώστιες στα όνειρα έχουν αντίστροφη ερμηνεία και προμηνύουν θετικές εξελίξεις σε διάφορους τομείς, η ιλαρά δεν ανήκει σε αυτήν την κατηγορία ονείρων.

  • Αν στο όνειρό σας δείτε ότι απειλήσει από κάποιον κίνδυνο, όμως καταφέρνετε στο τέλος να γλιτώσετε,πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί γιατί το όνειρο σας έχει έρθει για να σας προειδοποιήσει για μεγάλους κινδύνους που πρόκειται να σας απειλήσουν.

  • Οι λεκέδες στα όνειρα αποτελούν πάντα κακό οιωνό, ο οποίος προμηνύει από στεναχώριες και δυσάρεστα νέα μέχρι και κακή υγεία, δική μας ή και αγαπημένων μας προσώπων.

  • Ο αδύνατος/αδύνατη στα όνειρα είναι ένας αρνητικός οιωνός, του οποίου η ερμηνεία θα πρέπει να επεξεργάζεται προσεκτικά.

  • Αν δείτε στο όνειρο σας λάκκο που χάσκει ανοιχτός μπροστά σας και αποτελεί μέρος του ονειρικού τοπίου, σημαίνει ότι είστε άνθρωπος ρεαλιστής και ικανός να αποφύγετε οποιαδήποτε παγίδα.

Εγγραφή στο RSS - αβύζαχτε