Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

αβύζαχτη

Αρχική » Oneiro » αβύζαχτη

Ονειροκρίτης αβύζαχτη - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : αβύζαχτη

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Η κούραση στο όνειρο δηλώνει τη μεγάλη ενεργητικότητά μας στη ζωή.
    Εάν λοιπόν δείτε ότι είστε κουρασμένοι, σημαίνει ότι στη ζωή σας καταβάλετε μεγάλες προσπάθειες να αντιμετωπίσετε τις δυσκολίες που σας τυχαίνουν και τα καταφέρνετε χωρίς να πτοείστε.

  • Το λιβάδι κατά κάποιο τρόπο συμβολίζει τη ζωή, όπως και ο δρόμος ή το μονοπάτι.

    Ένα καταπράσινο λιβάδι ή γεμάτο λουλούδια, προμηνύει επιτυχίες και γενικά στιγμές που θα βιώσετε γεμάτες θετικά συναισθήματα.

  • Τα μπαχαρικά συμβολίζουν κέρδη αλλά και κινδύνους.
    Συγκεκριμένα εάν δείτε ότι τρώτε ή χρησιμοποιείτε μπαχαρικά στο φαγητό ή στο μαγείρεμα, είναι πιθανό εκείνη την περίοδο να υπάρξουν πολλά κέρδη τα οποία

  • Επειδή η γραφειοκρατία έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας, πολλές φορές βλέπουμε όνειρα που σχετίζονται με τις ταλαιπωρίες που μας προξενεί.

  • Στην πραγματικότητα η τσουκνίδα έχει δύο βασικές ιδιότητες η πρώτη του θεραπευτικού βοτάνου που μας θεραπεύει και μας απαλλάσσει από πολλά προβλήματα και η δεύτερη του παράσιτου που η επαφή και μόνο μαζί του μας προκαλεί ερεθισμό και φαγούρα .

  • Η εμφάνιση του ξερότοπου στον ονειρικό μας κόσμο, είναι πολύ συνηθισμένη η ερμηνεία του είναι αρνητική.
    Στην περίπτωση που δούμε ξηρά και άγονα μέρη στο όνειρό μας σύντομα θα πρέπει να περιμένουμε αποτυχίες και θλίψη που θα μας καταβάλουν.

Εγγραφή στο RSS - αβύζαχτη