Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

αβύζαχτης

Αρχική » Oneiro » αβύζαχτης

Ονειροκρίτης αβύζαχτης - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : αβύζαχτης

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Η φοράδα όταν εμφανίζεται στον ονειρικό μας κόσμο, το σίγουρο είναι ότι αποτελεί έναν πολύ καλό οιωνό.
    Πιο συγκεκριμένα όταν βλέπετε φοράδα θα πρέπει να περιμένετε σύντομα ευτυχία στον γάμο σας, ακόμα και σε περίπτωση που μέχρι τώρα δεν ίσχυε κάτι τέτοιο, καθώς και ερωτική ανανέωση.

  • Τα πυροτεχνήματα όταν κάνουν την εμφάνισή τους στα όνειρά μας, μπορεί να φαίνονται φανταχτερά και φωτεινά, είναι όμως παραπλανητικά, καθώς είναι ένα σημάδι πως ενώ θα πάρετε χαρές και καλές ειδήσεις, σύντομα θα μεταμορφωθούν σε λύπες, βάσανα, καθώς και σε ανούσιες σχέσεις.

  • Το μπουκάλι ως σύμβολο στα όνειρα συμπεριλαμβάνετε σε όλα τα υπόλοιπα δοχεία.

    Εάν δείτε στο όνειρο μπουκάλια μεγάλα ή μικρά γεμάτα τότε να περιμένετε ευχάριστα γεγονότα και κέρδη.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι είστε ο ίδιος γιατρός πρόκειται να λάβετε βοήθεια από ανθρώπους του περιβάλλοντός σας, χωρίς να το περιμένετε και που θα είναι πολύ σημαντική για εσάς.

  • Αν ονειρευτείτε μιαν ανθοδέσμη με όμορφα και πλούσια χρώματα, σημαίνει κληρονομιά από κάποιον πιθανόν άγνωστο και πλούσιο συγγενή.

    Η ανθοδέσμη στα όνειρα των ανύπαντρων, σημαίνει ευχάριστες, εύθυμες συναθροίσεις και διασκεδάσεις που θα οδηγήσουν σε φλερτ.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι τρώτε στραγάλια, σημαίνει πως, άνθρωποι που παριστάνουν τους φίλους σας, σας κακολογούν και σας επιβουλεύονται.

    Αν δείτε ότι προσφέρετε ή σας προσφέρουν στραγάλια, θα μπλέξετε σε κουτσομπολιά και αντιδικίες.

Εγγραφή στο RSS - αβύζαχτης