Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

αγάλακτου

Αρχική » Oneiro » αγάλακτου

Ονειροκρίτης αγάλακτου - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : αγάλακτου

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Αν στο όνειρό σας δείτε ότι απειλήσει από κάποιον κίνδυνο, όμως καταφέρνετε στο τέλος να γλιτώσετε,πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί γιατί το όνειρο σας έχει έρθει για να σας προειδοποιήσει για μεγάλους κινδύνους που πρόκειται να σας απειλήσουν.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι συναναστρέφεστε με ανθρώπους που κατέχουν κυβερνητικά αξιώματα, σύντομα θα υποστείτε κάποια γελοιοποίηση.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας απλά μια θηλιά δεν είναι καλό σημάδι.
    Αν δείτε πως κάποιος σας περνά μια θηλιά στο πόδι, στο χέρι, στο λαιμό, σημαίνει πως θα σας στενοχωρήσει κάποιος φίλος σας γιατί θα καταλάβετε πως σας φέρθηκε και σας φέρεται ύπουλα και κοιτάζει να σας κάνει κακό.

  • Παρότι το να βλέπετε στον ύπνο σας ένα σφαγείο δεν φαίνεται αρχικά και πολύ ευοίωνο, τα πράγματα είναι πολύ διαφορετικά καθώς είναι ένα από τα όνειρα που μεταφράζονται από τα πολύ παλιά χρόνια ως ένδειξη εξέλιξης και άνθησης στον επαγγελματικό τομέα.

  • Μεγάλα, μακριά και περιποιημένα νύχια, σημαίνουν επιτυχίες και υλικά κέρδη.

    Νύχια κοντά, κακοκομμένα και φαγωμένα προοιωνίζουν αποτυχίες και στενοχώριες.

    Τα βρώμικα νύχια συμβολίζουν τα πολλά λεφτά αλλά και την ηθική σπίλωση.

  • Αν δείτε ακακία στον ύπνο σας, σημαίνει ότι περιβάλλεστε από πιστούς και αφοσιωμένους φίλους, πρόθυμους να σας στηρίξουν σε κάθε δυσκολία.
    Η ακακία επίσης θεωρείται ότι συμβολίζει την σταθερότητα του χαρακτήρα και την προστασία στην οποία προσβλέπουν οι φίλοι στο άτομο.

Εγγραφή στο RSS - αγάλακτου