Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

αγένειο

Αρχική » Oneiro » αγένειο

Ονειροκρίτης αγένειο - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : αγένειο

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Αν δείτε στο όνειρο σας ότι δεν φοράτε ρούχα, είναι προμήνυμα για σκάνδαλα και επιπόλαιες συναλλαγές. Αν στον ύπνο σας δείτε ότι γδύνεστε οικειοθελώς για οποιονδήποτε λόγο, αυτό σημαίνει ότι σύντομα ανήθικες πράξεις που έχετε κάνει στο παρελθόν θα αποκαλυφθούν και θα κατηγορηθείτε για αυτές.

  • Αν στον ύπνο σας δείτε μια βυσσινιά, η οποία είναι γεμάτη βύσσινα, αλλά δεν μπορείτε να τα δοκιμάσετε ή να τα φάτε, σημαίνει ότι κάτι θα αναστατώσει τη ζωή σας.

  • Αν δείτε ότι βρίσκεστε σε αποβάθρα, σημαίνει κατά τον ονειροκρίτη ότι σχεδιάζετε να κάνετε δυσάρεστα ταξίδια, και υπάρχουν πιθανότητες να έχετε ατυχήματα και προβλήματα υγείας.

  • Τα όνειρα αυτά δεν είναι όπως ακούγονται.
    Αν δείτε στο όνειρό σας ότι βασανίζετε μεγαλόσωμο άντρα, τότε θα βοηθήσετε κάποιον φύλο σας που έχει σοβαρό πρόβλημα.
    Αν δείτε βασανισμό μικρόσωμου άντρα μη φοβηθείτε να κάνετε νέα βήματα στη ζωή σας.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι οδηγείτε άρμα, σημαίνει ότι είστε άνθρωπος με σιγουριά και αυτοπεποίθηση και πρόκειται να έχετε πολλές επιτυχίες στη ζωή σας.

  • Μια όμορφη βόλτα στην εξοχή στον ύπνο σας σημαίνει ότι θα αποκτήσετε κάποια υλικά αγαθά.
    Εάν όμως δείτε ότι είστε σε γεύμα στην εξοχή και κουβεντιάζετε με φίλους τότε να περιμένετε να σας παρουσιαστούν προβλήματα που είχατε αμελήσει στο παρελθόν.

Εγγραφή στο RSS - αγένειο