Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

αγαθοεργής

Αρχική » Oneiro » αγαθοεργής

Ονειροκρίτης αγαθοεργής - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : αγαθοεργής

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Στα όνειρα συνήθως το πράσινο προαναγγέλλει τη διάψευση της ελπίδας, παρόλο που θεωρείται χρώμα της.
    Έτσι, αν στο όνειρο σας κυριαρχεί το πράσινο ή εστιάζετε έντονα σε αυτό με οποιονδήποτε τρόπο, να περιμένετε στενοχώριες και κακοτοπιές.

  • Το κόχλασμα συμβολίζει σωστή και θετική ροή γεγονότων και καταστάσεων.
    Εάν δείτε ότι κάποιο φαγητό ή υγρό κοχλάζει τότε σε διάφορες υποθέσεις που εκκρεμούν και σας αγχώνουν θα έχετε θετικές εξελίξεις.

  • Εάν δείτε στον ύπνο σας ότι παίρνετε εκδίκηση σε διάφορα θέματα από κάποιους αυτό σημαίνει ότι σύντομα θα αποβάλλεται κάτι που σας βαραίνει.
    Εάν όμως είστε εσείς ο παραλήπτης της εκδίκησης τότε θα σας συμβούν άσχημα πράγματα για λίγο καιρό.

  • Ο σκόπελος έχει αρνητική ερμηνεία στα όνειρα όπως και στην πραγματικότητα όπου οι σκόπελοι δημιουργούν μεγάλα προβλήματα στα πλοία και τους ναυτικούς.
    Έτσι αν δείτε στον ύπνο σας σκόπελο που εξέχει από την επιφάνεια της θάλασσας, να περιμένετε αιφνίδιες δυσκολίες στις υποθέσεις σας.

  • Η τρικυμία στον ονειρικό μας κόσμο δεν διαφέρει και πολύ από την τρικυμία που μπορεί να ζήσουμε στην πραγματικότητα.
    Το όνειρο αυτό δεν μεταφράζεται ανάποδα και προμηνύει κινδύνους σε σημαντικούς τομείς, κυρίως όμως αναφέρεται στον τομέα της υγείας και των οικονομικών.

  • Αν δείτε στο όνειρο σας ότι εκτελείτε κάποια εργασία με τη βοήθεια ενός σφυριού, σημαίνει πως είστε άνθρωπος που ξέρει να πετυχαίνει τους στόχους του.

Εγγραφή στο RSS - αγαθοεργής