Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

αγαθοεργίας

Αρχική » Oneiro » αγαθοεργίας

Ονειροκρίτης αγαθοεργίας - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : αγαθοεργίας

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Αν δείτε στο όνειρο σας οδοστρωτήρα που εργάζεται «πήγαινε-έλα», στρώνοντας δρόμο, είστε άνθρωπος τυχερός και προνομιούχος: όλα σας έρχονται δεξιά και το μέλλον κρύβει για σας μόνο ευχάριστες εκπλήξεις.

  • Αν δείτε στο όνειρό σας βαφείο, τότε θα ανταμειφθείτε από τη δουλειά σας για την εντιμότητά σας.

    Αν δείτε ότι βάφετε τοίχο, τότε θα μαθευτεί κάποια αρνητική πρόθεση, σε μία υπόθεση.

  • Αν δείτε σε όνειρο ότι βρίσκεστε σε καζίνο σημαίνει ότι έχετε οικονομικά προβλήματα που σας απασχολούν και σκέφτεστε πως θα τα λύσετε.

  • Ο ναυτικός στο όνειρο συμβολίζει μπελάδες και μπερδέματα.

    Εάν δείτε λοιπόν ότι συναναστρέφεστε ναυτικό ή ότι εσείς είστε ναυτικός, τότε να προσέξετε γιατί πιθανό κάποια θέματα που σας απασχολούν να ανακατωθούν και να δυσκολευτείτε να επαναφέρετε τις ισορροπίες.

  • Αν ονειρευτείτε ότι μετέχετε σε μια οικογενειακή συγκέντρωση υποτονική και ρουτινιάρικη, να περιμένετε χαρές και διασκεδάσεις.
    Αν η συγκέντρωση είναι έντονη, με διαξιφισμούς και καυγάδες, οι δουλειές σας θα γνωρίσουν απροσδόκητη άνθιση.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι κολυμπάτε ή απλώς βρίσκεστε στο βυθό της θάλασσας ή κάποιας λίμνης, είναι σημάδι ότι μπορεί να έχετε κάποιο πρόβλημα με την υγεία σας και θα ήταν καλό να κάνετε το συντομότερο γενικές ιατρικές εξετάσεις

Εγγραφή στο RSS - αγαθοεργίας