Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

αγαθοεργούς

Αρχική » Oneiro » αγαθοεργούς

Ονειροκρίτης αγαθοεργούς - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : αγαθοεργούς

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι είστε ο ίδιος γιατρός πρόκειται να λάβετε βοήθεια από ανθρώπους του περιβάλλοντός σας, χωρίς να το περιμένετε και που θα είναι πολύ σημαντική για εσάς.

  • Ο αμέθυστος σε όνειρο αντιπροσωπεύει ικανοποίηση και καλές δουλειές σε γενικές γραμμές κατά τον παραδοσιακό ονειροκρίτη.

  • Τα πιόνια και τα παιχνίδια με πιόνια είναι σχετικά ασυνήθιστα όνειρα.
    Αν δείτε στον ύπνο σας ότι κρατάτε στα χέρια σας πιόνια κάποιου παιχνιδιού (σκακιού, ντάμας, κλπ), σημαίνει πως είστε άνθρωπος αυταρχικός και χρησιμοποιείτε τους άλλους ανενδοίαστα.

  • Αν δείτε στο όνειρο σας ότι προσβληθήκατε από βρογχίτιδα, σημαίνει ότι θα εμποδιστείτε στην επιδίωξη των σκοπών σας και την εφαρμογή των σχεδίων σας από δυσάρεστες καταστάσεις ασθένειας στο σπίτι σας.

  • Η πολυθρόνα είναι ένα διφορούμενο όνειρο σύμφωνα με τον ονειροκρίτη η οποία έχει ποικίλες ερμηνείες οι οποίες εξαρτώνται και από τα υπόλοιπα στοιχεία του ονείρου σας.
    Έτσι αν στο όνειρο σας δείτε πολυθρόνα κενή, συμβολίζει την εγκατάλειψη από άνθρωπο που αγαπάτε - εκτιμάτε.

  • Αν στο όνειρό σας διψάτε πολύ και δεν ξεδιψάτε, τότε σημαίνει ότι θα συναντήσετε εμπόδια για κάτι που θέλετε να κάνετε αυτό το διάστημα.

    Αν όμως καταφέρετε να ξεδιψάσετε πίνοντας κάτι, τότε σημαίνει ότι θα καταφέρετε ό,τι έχετε κατά νου, είτε στα ερωτικά είτε στα επαγγελματικά.

Εγγραφή στο RSS - αγαθοεργούς