Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

αγαθόν

Αρχική » Oneiro » αγαθόν

Ονειροκρίτης αγαθόν - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : αγαθόν

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Το κρασί συμβολίζει ευφορία και χαρούμενες στιγμές. Συγκεκριμένα, εάν δείτε λευκό κρασί είτε το πίνετε είτε όχι, συμβολίζει οικογενειακή γαλήνη και ζεστασιά.
    Στον επαγγελματικό τομέα, συμβολίζει τη δημιουργικότητα που σας χαρακτηρίζει και μελλοντική αναγνώριση των κόπων σας.

  • Όνειρο άνευ σημασίας αν είστε σπουδαστές, φοιτητές ή περιμένετε να πάρετε κάποιο χαρτί στα χέρια σας.

    Απλά η αγωνία και το άγχος σας σάς κάνουν δικαιολογημένα να βλέπετε ακόμη και στον ύπνο σας αυτό που σας απασχολεί περισσότερο απ' όλα.

  • Όσο περίεργο και να φαίνεται σε μερικούς, έχει επιβεβαιωθεί στην πάροδο του χρόνου, πως η εμφάνιση τεράτων στον ύπνο μας σχετίζονται άμεσα με την κατάσταση που επικρατεί στον οικογενειακό μας κύκλο.
    Φυσικά το όνειρο αυτό δεν έχει χαρούμενα μαντάτα να μας φέρει.

  • Αν βρεθείτε σε όνειρο θεατής σε αθλητικό αγώνα, έχετε έγνοιες στις οποίες δίνετε μεγαλύτερη βαρύτητα από ότι πραγματικά τους αναλογεί.

    Αν συμμετέχετε σε αγώνα, θα πρέπει να αλλάξετε προσέγγιση σε κάποιο σοβαρό θέμα στα επαγγελματικά σας.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι σας πιάνουν θέρμες (σεξουαλικές ορέξεις), φροντίστε να συγκρατήσετε την άμετρη φιλοδοξία σας, προτού θρηνήσετε για τα αποτελέσματα της.

  • Αν δείτε στο όνειρο σας ανθρώπους να χορεύουν βαλς, σημαίνει ευχάριστες σχέσεις με ενδιαφέρον πρόσωπο που δεν υπολογίζατε - περιμένατε.

    Για μια γυναίκα, το να δει πως χορεύει βαλς με τον αγαπημένο της, σημαίνει ότι θα γίνει αντικείμενο θαυμασμού και λατρείας από τον σύντροφο της.

Εγγραφή στο RSS - αγαθόν