Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

αγαθόπιστα

Αρχική » Oneiro » αγαθόπιστα

Ονειροκρίτης αγαθόπιστα - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : αγαθόπιστα

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι τρώτε κομπόστα, τότε σύντομα θα φτάσουν στα αυτιά σας ευχάριστα νέα από ένα αγαπημένο πρόσωπο.
    Στην περίπτωση όμως που δεν την τρώτε απλά με κάποιον τρόπο εστιάσετε σε αυτήν στο όνειρο, τότε μία σχέση σας σύντομα θα δοκιμαστεί έντονα.

  • Αν στο όνειρο σας βρεθείτε σε μια απέραντη και εύφορη πεδιάδα, δικαιούσθε να αναμένετε από τη ζωή σας όλα τα καλά: πλούτη, εκτίμηση, καλό γάμο, στέρεες οικογενειακές σχέσεις.

  • Το να πέφτει κανείς θύμα απάτης στο όνειρό του είναι ακριβώς αντίθετο από το να πέφτει θύμα απάτης στην πραγματικότητα.

    Επίσης στο συγκεκριμένο όνειρο δεν έχει καμία σημασία αν εσείς είστε αυτός που έπεσε θύμα ή αν εσείς ο ίδιος στήσατε την απάτη.

  • Όταν εμφανίζονται στάχυα στον ονειρικό μας κόσμο, τότε το όνειρό μας προμηνύει πλούτο.
    Πιο συγκεκριμένα αν εμφανιστούν στον ύπνο μας στάχυα σε χωράφια η σε σωρό από θερισμένα σπαρτά, τότε θα πρέπει να περιμένετε ευημερία απολαύσεις και πλούτο σε υλικό και ηθικό επίπεδο.

  • Η νεράιδα συμβολίζει παθιασμένο και ενίοτε καταστρεπτικό έρωτα.

    Εάν δείτε λοιπόν νεράιδα ή νεράιδες στο όνειρό σας τότε πιθανό εκείνη την περίοδο να ερωτευτείτε έντονα και σε τέτοιο σημείο που ίσως τελικά να πληγωθείτε.

  • Αν στο όνειρο σας παρακολουθείτε την ταφή κάποιου πεθαμένου ακόμη και αν ο πεθαμένος αυτός είστε εσείς , να περιμένετε τιμές, πλούτη και μακροβιότητα.

Εγγραφή στο RSS - αγαθόπιστα