Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

αγαθόπιστε

Αρχική » Oneiro » αγαθόπιστε

Ονειροκρίτης αγαθόπιστε - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : αγαθόπιστε

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Το συγκεκριμένο όνειρο έχει έρθει για να σας υπενθυμίσει ή να σας μάθει πράγματα για τον ίδιο σας τον εαυτό.

  • Αν στο όνειρό σας βλέπετε θυσίες που έχουν να κάνουν με τελετές ήρθε μάλλον η ώρα για ριζικές αλλαγές και επώδυνες στη ζωή σας.
    Αν πάλι δείτε ότι εσείς θυσιάζεστε για κάποιο πρόσωπο ή το αντίθετο αυτό σημαίνει ότι μεγάλη απογοήτευση θα δεχτείτε από ανθρώπους γύρω σας.

  • Αν δείτε στο όνειρό σας τρίχες πάνω σε μία βούρτσα, τότε θα βρεθείτε σε μία πολύ μπερδεμένη κατάσταση χωρίς όμως να σας επιφέρει προβλήματα στη μετέπειτα ζωή σας.

  • Αν δεν είστε σερβιτόρος στην πραγματική σας ζωή και δείτε στο όνειρό σας κάτι τέτοιο, αυτό δείχνει ότι σύντομα θα κληθείτε να σηκώστε μεγάλα βάρη που θα σας δυσκολέψουν.
    Αν σας σερβίρει κάποιος άλλος όμως, τότε θα πρέπει να περιμένετε επαγγελματικές ευκαιρίες και κοινωνική αποδοχή.

  • Η κότα θεωρείται ονειρικό σύμβολο άμεσα συνυφασμένο με τα επαγγελματικά, και συγκεκριμένα με προτάσεις που θα σας γίνουν μελλοντικά.

    Αναλόγως του χρώματος της κότας ερμηνεύεται και η πρόταση που σας γίνεται :

  • Η παρουσία του αεροπλάνου στα όνειρα ερμηνεύεται συνήθως θετικά. Σημαίνει επιτυχία, ικανοποίηση φιλοδοξιών, φήμη. Πολλές φορές όμως η εμφάνιση του αεροπλάνου στα όνειρα δεν είναι τόσο γοητευτική.

Εγγραφή στο RSS - αγαθόπιστε