Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

αγαλμάτιο

Αρχική » Oneiro » αγαλμάτιο

Ονειροκρίτης αγαλμάτιο - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : αγαλμάτιο

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

άγαλμα

Ονειροκρίτης άγαλμα

Η σημασία των αγαλμάτων στα όνειρα ποικίλλει.

Αν παρατηρείτε στο όνειρο σας ένα άγαλμα ωραίας γυναίκας σημαίνει αναμενόμενη επιτυχία,ενώ άγαλμα ανδρικό, πρόσκαιρη στεναχώρια.

Αν το αγγίζετε, θα δεχτείτε ευχάριστη πρόταση .

Άγαλμα θεότητας, επιτυχία απροσδόκητη.

Σχετικά όνειρα

  • Τα κουτάβια στο όνειρο συμβολίζουν το τρυφερό κομμάτι του χαρακτήρα μας.

    Εάν δείτε να χαϊδεύετε ή παίζετε με κουτάβια τότε διανύετε μία περίοδο που είστε έτοιμος να προφέρετε και να δώσετε στην ερωτική ή στη φιλική σας πράγματα που θα τη δυναμώσουν.

  • Εάν δείτε στον ύπνο σας ότι είστε πάνω σε ένα έλκηθρο ή δείτε ένα έλκηθρο γενικότερα τότε να προσέχετε διότι κάποιο προγραμματισμένο σας ταξίδι εγκυμονεί κινδύνους.
    Επίσης το όνειρο ερμηνεύεται διαφορετικά αναλόγως το χρώμα του χιονιού, αλλά και την αίσθηση που μας αφήνει.

  • Το να κάνουμε ζημιά στα όνειρα μας κάθε άλλο παρά ότι θα πληρώσουμε σημαίνει!
    Θα έλεγε κανείς ότι μάλλον εκείνο μας πληρώνει, καθώς όσο μεγαλύτερη ζημιά κάνουμε, τόσο μεγαλύτερη επιτυχία στα οικονομικά θα έχουμε στο άμεσο μέλλον στη ζωή μας.

  • Το να δείτε στον ύπνο σας ότι είστε υπάλληλος και αυτό να είναι και το πραγματικό σας επάγγελμα, δεν έχει κάποια συγκεκριμένη ερμηνεία και θεωρείται όνειρο δίχως ιδιαίτερη σημασία.

  • Τα όσπρια, για τους παλαιότερους ερμηνευτές των ονείρων, αποτελούσαν ασφαλείς οιωνούς ενδοοικογενειακών διενέξεων και έριδων.

  • Τα μπαχαρικά συμβολίζουν κέρδη αλλά και κινδύνους.
    Συγκεκριμένα εάν δείτε ότι τρώτε ή χρησιμοποιείτε μπαχαρικά στο φαγητό ή στο μαγείρεμα, είναι πιθανό εκείνη την περίοδο να υπάρξουν πολλά κέρδη τα οποία

Εγγραφή στο RSS - αγαλμάτιο