Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

αγαμιαίο

Αρχική » Oneiro » αγαμιαίο

Ονειροκρίτης αγαμιαίο - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : αγαμιαίο

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Αν είτε άνδρας και δείτε στο όνειρό σας ότι κρατάτε ραβδί, τότε αυτό συμβολίζει την έλλειψη αυτοπεποίθησης που σας διακατέχει.

  • Ο μπαλτάς ,πιθανότατα λόγω της χρήσης του, έχει επικρατήσει στα όνειρα να συμβολίζει την αποφασιστικότητα.
    Εάν δείτε ότι κρατάτε μπαλτά είτε τον χρησιμοποιείτε είτε απειλείτε κάποιον άνθρωπο με αυτό, τότε σε κάποια προβλήματα ή διλήμματα που θα σας προκύψουν,

  • Το σχολείο είναι σύμβολο μάθησης αλλά και ξεγνοιασιάς.

    Έτσι αν είδατε ότι είσασταν στο σχολείο μαζί με συμμαθητές σας, σημαίνει ότι αναπολείτε την ξεγνοιασιά εκείνης της εποχής πιθανόν λόγω αυξημένων υποχρεώσεων και άγχους στην παρούσα φάση.

  • Αν δείτε σκάφη ή πλοία δεμένα στο μουράγιο με χοντρά παλαμάρια, μην ανησυχείτε διόλου για τις υποθέσεις σας: βρίσκονται όντως σε περίφημο δρόμο.
    Αν δείτε ότι κρατάτε στα χέρια σας ή ότι αγοράζετε παλαμάρι, να περιμένετε επιτυχίες και πραγματοποίηση όλων των φιλοδοξιών σας.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας αφίσες, είναι προειδοποίηση για διαφωνίες και ασυνεννοησία με τον άνθρωπο σας, ακόμη και άσχημα νέα.

    Το να δείτε ότι εσείς απεικονίζεστε στις αφίσες, σημαίνει ότι θα αναλάβετε δυσάρεστα και επιζήμια καθήκοντα τα οποία θα σας δημιουργήσουν τελικά προβλήματα.

  • Αυτό είναι ένα από τα όνειρα που έχουν διπλά μηνύματα μέσα τους.
    Αν λοιπόν δείτε στον ύπνο σας ότι ετοιμάζεται να γίνει ανταρσία, είναι ξεκάθαρη η πρόθεσή σας να έρθετε επιτέλους αντιμέτωποι με πληγές που δεν έχουν κλείσει και άλυτα προβλήματα του παρελθόντος.

Εγγραφή στο RSS - αγαμιαίο