Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

αγαμιαίοι

Αρχική » Oneiro » αγαμιαίοι

Ονειροκρίτης αγαμιαίοι - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : αγαμιαίοι

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Όταν βλέπεις ένα θησαυρό στο όνειρό σου, μπορεί να συμβολίζει την αναζήτηση για κάτι πολύτιμο στη ζωή σου. Ίσως να ψάχνεις για την ευτυχία, την πνευματική εξέλιξη, την επιτυχία στην εργασία σου ή ακόμη και τον έρωτα.

  • Το φαγητό είναι πηγή ζωής και ευχαρίστησης στην πραγματική μας ζωή και η ερμηνεία του στον ονειρικό κόσμο δεν διαφέρει και πάρα πολύ.

  • Το να δείτε ότι πίνετε γάλα, σημαίνει μεγάλη εύνοια της τύχης και ευτυχία για τις οικογένειες κατά τον ονειροκρίτη.

    Για έναν ναυτικό που είδε γάλα στο όνειρο του, προλέγει καλότυχα και επικερδή οικονομικά ταξίδια.

    Αν δείτε πολύ γάλα στο όνειρο σας, σημαίνει υγεία και πλούτη.

  • Η λαχανόπιτα όπως και τα λάχανα κατά τη βρώση τους, συμβολίζουν απρόσμενες εξελίξεις και γενικά καταστάσεις που δεν θα περιμένατε να συμβούν είτε με θετικά είτε με αρνητικά αποτελέσματα.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας πως είστε αναιμικός αλλά χωρίς να υποφέρετε από κάτι, και ενώ είστε γεμάτος υγεία, σημαίνει ότι ο τρόπος που έχετε μάθει να ζείτε θα σας φέρει αργά ή γρήγορα σε μια οικονομική δυσκολία.

  • Αν ονειρευτείτε απαλό αέρα να σας φυσάει, σημαίνει ότι θα αποκτήσετε μεγάλη περιουσία, δημιουργημένη με στερήσεις και κόπους.

    Αν ονειρευτείτε πως ακούγατε αέρα να σφυρίζει, είναι προμήνυμα οι αποξενωθείτε από κάποιον που διάγει άνομο και ανούσιο βίο.

Εγγραφή στο RSS - αγαμιαίοι