Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

αγανακτισμένων

Αρχική » Oneiro » αγανακτισμένων

Ονειροκρίτης αγανακτισμένων - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : αγανακτισμένων

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Το ξίφος είναι από τα πολύ παλιά χρόνια ένα σύμβολο αγώνα, μόχθου και τιμών.
    Αν βρεθείτε στον ονειρικό σας κόσμο σε χώρους κοσμημένους με ξίφη και σπαθιά, να περιμένετε στη ζωή σας αναγνώριση και ευημερία.

  • Αν δείτε στο όνειρο σας γαλατόπιτα, μια μεγάλη περίοδος έντονου άγχους και προβληματισμών φαίνεται να τελειώνει οριστικά. Παραμείνετε εστιασμένοι στους όποιους σκοπούς έχετε θέσει και τα αποτελέσματα δεν θα αργήσουν να έρθουν.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι πουλάτε ή αγοράζετε πάγο, ή παγοκολώνες, ή οτιδήποτε παγωμένο στο οποίο με κάποιον τρόπο εστιάσετε, τα νέα είναι πάρα πολύ ευχάριστα μεν αλλά με κάποιες παγίδες.
    Το όνειρο αυτό προμηνύει σύντομο πλουτισμό, αλλά με τρόπο επιλήψιμο ή πρόσκαιρες χαρές.

  • Αν στο όνειρό μας δούμε γραβάτα τα πράγματα για εμάς δεν είναι και τόσο ευχάριστα.
    Είτε φοράμε την γραβάτα, είτε την δούμε (και εστιάσουμε) πάνω σε κάποιον άλλο είτε βρίσκετε απλά κάπου στο χώρο, αποτελεί προμήνυμα στεναχώριας και κακής τύχης.

  • Να και ένα όνειρο όπου η ερμηνεία του είναι και καλή και κακή ταυτόχρονα.

    Αν δείτε λοιπόν στον ύπνο σας τελετή γάμου ή μυστήριο βάπτισης, όπου είστε παράνυμφοι, σημαίνει πως είστε άτομο που ναι μεν αρκείται στα λίγα, αλλά διακατέχεται και από κοινωνικές φοβίες.

  • Αν δείτε ακακία στον ύπνο σας, σημαίνει ότι περιβάλλεστε από πιστούς και αφοσιωμένους φίλους, πρόθυμους να σας στηρίξουν σε κάθε δυσκολία.
    Η ακακία επίσης θεωρείται ότι συμβολίζει την σταθερότητα του χαρακτήρα και την προστασία στην οποία προσβλέπουν οι φίλοι στο άτομο.

Εγγραφή στο RSS - αγανακτισμένων