Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

αγαπηθείς

Αρχική » Oneiro » αγαπηθείς

Ονειροκρίτης αγαπηθείς - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : αγαπηθείς

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Μια ευρέως διαδεδομένη αντίληψη, που αποτελεί πλέον λαϊκή δοξασία, θέλει τα όνειρα που βλέπουμε κατά την ημέρα αυτή της εβδομάδας πάντοτε να επαληθεύονται και να μας «βγαίνουν».

  • Αν είστε αγρότης και ονειρευτήκατε αφοσίωση στο θεό ή στην οικογένεια σας, σημαίνει ότι οι σοδειές σας θα είναι άφθονες και οι γείτονες θα είναι καλοί και συνεργάσιμοι.

    Για τους εμπορευόμενους, είναι μια προειδοποίηση πως τίποτα δεν θα αποκτηθεί με δόλο.

  • Το χάος θα λέγαμε περισσότερο ότι είναι μια κατάσταση διαταραχής και ως επί το πλείστον αναφερόμαστε στην αίσθηση που έχουμε ότι τα πράγματα είναι πολύ μπερδεμένα και δυσκολευόμαστε να βρούμε άκρη.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας μεγάλη πυρκαγιά που καίει δάσος, πόλη ή περιοχή, θα συμβούν κοινωνικά γεγονότα έκτακτα που θα ταράξουν τη γενική γαλήνη της πόλης ή του κράτους στο οποίο ζείτε.
    Αν καίγεται το σπίτι ή το μαγαζί σας, να περιμένετε συμφορές μέσα στην οικογένεια.

  • Αν δείτε εντυπωσιακό πολυέλαιο που φωτίζει άπλετα ένα σαλόνι σπιτιού, θα γνωρίσετε στη ζωή σας χαρές και θριάμβους.
    Αν δείτε πολυέλαιο εκκλησιαστικό, σημαίνει πως θα αναρριχηθείτε κάποτε σε ανώτερα αξιώματα.

  • Αν δείτε στο όνειρο σας ότι είστε οργισμένη ή διακατέχεστε από οργή, είναι πιθανόν να σας πληγώσει η συμπεριφορά αγαπημένου σας προσώπου.
    Αν δείτε κάποιον οργισμένο εξαιτίας σας, τότε μπορείτε να αγνοήσετε τους εχθρούς σας είναι παντελώς ανίσχυροι και ανίκανοι να σας βλάψουν.

Εγγραφή στο RSS - αγαπηθείς