Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

αγαπημένο

Αρχική » Oneiro » αγαπημένο

Ονειροκρίτης αγαπημένο - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : αγαπημένο

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Γενικότερα οι ένοπλοι ή ο ένοπλος στον ύπνο σας δηλώνει ότι εμπνέετε σεβασμό στους γύρο σας και σας υπολογίζουν στα δύσκολα.
    Εάν τώρα ο ένοπλος είστε εσείς αυτό σημαίνει ότι έχετε όλα τα εφόδια να αντιμετωπίσετε οτιδήποτε συναντήσετε στη ζωή σας.

  • Στην περίπτωση που απαιτείται στον ονειρικό σας κόσμο σκοτώνετε κάποιον ζωντανό οργανισμό, το όνειρο σας αποτελεί ένα σημάδι πως πολύ σύντομα θα ξεπεράσετε τα εμπόδια που βρίσκονται στο δρόμο σας.

  • Αν δείτε, στο όνειρο σας, πολλά πούπουλα σκορπισμένα στο χώρο, σημαίνει πως είστε άνθρωπος με ρομαντικές ιδέες και έχετε ελάχιστη επαφή με την πραγματικότητα: θα πρέπει να προσέξετε μήπως οι αυταπάτες σας γίνουν αιτία να χάσετε σημαντικές ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν.

  • Το βουλοκέρι χρησιμοποιούταν για να σφραγίζουν έγγραφα.
    Αν δείτε στο όνειρό σας κομμένο βουλοκέρι, τότε κάποιο μυστικό σας έχει μαθευτεί και δεν το γνωρίζετε.
    Αν το βουλοκέρι σφραγίζει κάποιον φάκελο, τότε ή κάποιο μυστικό σας είναι ασφαλή ή θα αποκτήσετε μία περιουσία.

  • Το πιο εύκολο πράγμα όταν ακούμε για σπηλιά είναι το μυαλό μας να πάει στην συμβολοποιημένη ερμηνεία αυτής από την κλασική ψυχανάλυση και συγκεκριμένα στον Σιγκμουντ Φρόιντ που ήθελε την σπηλιά να συμβολίζει το αιδοίο της γυναίκας.

  • Από τα πολύ παλιά χρόνια η παρουσία του τρωκτικού αυτού στα όνειρα μας, προμήνυε προβλήματα και συμφορές.

    Με το πέρασμα του χρόνου οι ερμηνευτές των ονείρων συμφώνησαν πώς το όνειρο αυτό αφορά κυρίως υπαρκτούς κινδύνους που απειλούν την περιουσία μας.

Εγγραφή στο RSS - αγαπημένο