Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

αγαπητός

Αρχική » Oneiro » αγαπητός

Ονειροκρίτης αγαπητός - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : αγαπητός

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Αν δείτε στο όνειρό σας πως παρακολουθείτε κάποιον θαυματοποιό να κάνει το πρόγραμμά του και να παρουσιάζει τα διάφορα τρικ που κάνουν τον κόσμο να μένει άναυδος όσο και σας, αυτό σημαίνει πως πρέπει να προσέξετε πολύ γιατί θα βρεθεί άνθρωπος που θ σας παίξει βρώμικο παιχνίδι και όλοι θα μείνουν

  • Αν ονειρευτείτε τους γονείς σας ευχαριστημένους, σημαίνει αρμονία και ευχάριστες συναναστροφές. Αυτή η περίοδος προμηνύεται, ιδιαίτερα ευνοϊκή για εσάς.

  • Η παρουσία του τριαντάφυλλου (ή αλλιώς του ρόδου) στα όνειρα ερμηνεύεται αναλόγως του χρώματος και της κατάστασης στην οποία βρίσκεται κατά βάση.

  • Αν δείτε σε όνειρο σας τον Αδάμ και την Εύα, σημαίνει ότι κάποιο τυχαίο γεγονός θα σας στερήσει την ελπίδα της επιτυχίας στις δουλειές σας.

  • Στην περίπτωση που παρακολουθείτε μία παράσταση κάποιου ταχυδακτυλουργού στο όνειρό σας, θα πρέπει σύντομα να περιμένετε πως κάποιος θα σας εξαπατήσει.

  • Ο κρεοπώλης στα όνειρα αποτελεί μία διφορούμενη φιγούρα.

    Συγκεκριμένα, εάν δείτε στον ύπνο σας ότι είστε κρεοπώλης, τότε πιθανό να διανύσετε μία περίοδο ευνοούμενη από την τύχη όπου θα νιώθετε ότι έχετε τον έλεγχο των πραγμάτων και να περιμένετε απρόσμενες επιτυχίες.

Εγγραφή στο RSS - αγαπητός