Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

αγαπιόμουν

Αρχική » Oneiro » αγαπιόμουν

Ονειροκρίτης αγαπιόμουν - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : αγαπιόμουν

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Αν δείτε στον ύπνο σας κουβέρτα στρωμένη σε κρεβάτι, οι υποθέσεις σας βρίσκονται σε καλό δρόμο και δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείτε.

    Αν δείτε ότι έχετε ξαπλώσει και σκεπαστεί με κουβέρτα που σας προκαλεί δυσφορία, τότε έχετε αγωνία για κάποια υπόθεση που σας απασχολεί.

  • Οι άσχημες μορφές στο όνειρο προμηνύουν συμφορές βάση του παραδοσιακού ονειροκρίτη.

    Αν εσείς είστε άσχημος στον ύπνο σας, τα επαγγελματικά σας σχέδια θα πάρουν μια πολύ κακή τροπή την οποία θα πρέπει να είστε προετοιμασμένοι να αντιμετωπίσετε.

  • Ο παραδοσιακός ονειροκρίτης κατατάσσει την εμφάνιση του ιεροκήρυκα στα όνειρα, στην κατηγορία των ονείρων με αρνητική ερμηνεία.

  • Αν στο όνειρό σας διψάτε πολύ και δεν ξεδιψάτε, τότε σημαίνει ότι θα συναντήσετε εμπόδια για κάτι που θέλετε να κάνετε αυτό το διάστημα.

    Αν όμως καταφέρετε να ξεδιψάσετε πίνοντας κάτι, τότε σημαίνει ότι θα καταφέρετε ό,τι έχετε κατά νου, είτε στα ερωτικά είτε στα επαγγελματικά.

  • Το να πέφτει κανείς θύμα απάτης στο όνειρό του είναι ακριβώς αντίθετο από το να πέφτει θύμα απάτης στην πραγματικότητα.

    Επίσης στο συγκεκριμένο όνειρο δεν έχει καμία σημασία αν εσείς είστε αυτός που έπεσε θύμα ή αν εσείς ο ίδιος στήσατε την απάτη.

  • Το τυρί όταν εμφανίζεται στον ονειρικό μας κόσμο, δεν αποτελεί έναν καλό οιωνό.

    Θα πρέπει επίσης να δοθεί ιδιαίτερη βάση στο πόσο αλμυρό είναι το τυρί, γιατί αυτό παίζει τον πιο σημαντικό ρόλο.

Εγγραφή στο RSS - αγαπιόμουν