Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

αγαπούσες

Αρχική » Oneiro » αγαπούσες

Ονειροκρίτης αγαπούσες - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : αγαπούσες

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Αν ονειρευτείτε κάποια γιορτή, σημαίνει πως ευχάριστοι και ενδιαφέροντες ξένοι θα δεχτούν τη φιλοξενία σας. Εκφράστε τις σκέψεις σας, αλλά και τις αποφάσεις σας, για να έρθετε πιο κοντά τους, αλλά και πιο κοντά στους στόχους σας.

  • Τα ζυμαρικά μπορεί πολλές φορές να αποτελούν μια πρόχειρη τροφή, στο όνειρο μας όμως όταν εμφανίζονται προμηνύουν επιτυχίες σε όλους τούς τομείς της ζωής σας.
    Εδώ πρέπει να τονίσουμε ότι υπάρχει μια έμφαση στον ερωτικό τομέα, και ένα γενικό προβάδισμα από τον ανταγωνισμό.

  • Αν δείτε στο όνειρο σας άχυρο, σημαίνει μια άκαρπη επιχείρηση και κακή κατάσταση υγείας που θα δημιουργήσουν μεγάλη στενοχώρια σε εσάς αλλά και στους κοντινούς σας.

  • Αν δείτε σε όνειρο ότι έχετε χάσει κάποιο δάχτυλο, θα λάβετε άσχημα νέα για συγγενή σας. Το όνειρο προμηνύει πως θα έχετε φασαρίες από τις οποίες θα υποφέρετε και θα απογοητευτείτε στην προσπάθεια σας να βρείτε ένα δρόμο για να τον ακολουθήσετε στη ζωή σας.

  • Το μαγιό στα όνειρα δεν απέχει και πολύ από την πραγματικότητα καθώς συμβολίζει ανακούφιση και χαλάρωση.

    Εάν δείτε ότι φοράτε ή κοιτάτε μαγιό τότε να περιμένετε ευχάριστες ειδήσεις ή προτάσεις που θα σας βγάλουν από τη ρουτίνα της καθημερινότητας.

  • Γενικά η αγελάδα είναι συνήθως καλότυχο ονειρικό σύμβολο που προοιωνίζει την ευμάρεια, και κάποιοι λαοί την θεωρούν ιερή.

    Αν δείτε στον ύπνο σας ότι βρίσκεστε σε μεγάλο αγρόκτημα και αρμέγεται αγελάδα και βγάζει πολύ γάλα, αυτό σημαίνει ότι θα κερδίσετε πολλά χρήματα.

Εγγραφή στο RSS - αγαπούσες