Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

αγαρνίριστους

Αρχική » Oneiro » αγαρνίριστους

Ονειροκρίτης αγαρνίριστους - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : αγαρνίριστους

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Κατά τον ονειροκρίτη η ηλιοθεραπεία στα όνειρα συμβολίζει την “αθεράπευτη” ανεμελιά και ευθυνοφοβία.
    Έτσι αν δείτε στο όνειρό σας ότι κάνετε ηλιοθεραπεία σε κάποια παραλία, είστε άνθρωπος που δεν παίρνει την ζωή και πολύ στα σοβαρά και κάθε συμβουλή σε σας δεν έχει νόημα.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι εξασκείστε σε κάποιο άθλημα άλματος, ασχέτως από το αν οι προσπάθειες σας είναι επιτυχείς ή όχι, θα έχετε κατά τον ονειροκρίτη αναγνώριση και σταθερή πρόοδο στη ζωή σας.
    Το ίδιο ισχύει και για την περίπτωση που βλέπετε ότι υπερπηδάτε κάποιο εμπόδιο.

  • Αν δείτε στο όνειρο σας πολλά από αυτά τα ευτελούς αξίας νομίσματα, να περιμένετε ραγδαία βελτίωση των οικονομικών σας και εντυπωσιακές επιτυχίες στις σχέσεις σας με τους άλλους ανθρώπους.

  • Το ενέχυρο στο όνειρό σας, είτε το δίνετε είτε το παίρνετε οποιαδήποτε συναλλαγή σημαίνει ότι οι κακοτοπιές σας θα συνεχιστούν για λίγο καιρό ακόμα.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι είστε δούλος κάπου μην ενοχληθείτε.
    Το όνειρο απλά σας υπενθυμίζει ότι είστε αξιοπρεπής άνθρωπος με ηθικές αξίες.
    Και αν δείτε ότι έχετε δούλους να σας υπηρετούν, τότε απλά σημαίνει ότι έχετε καλούς και έμπιστους φίλους που σας αγαπάνε.

  • Το να δείτε στο όνειρο σας ότι είσασταν βουλευτής σημαίνει ότι είστε ματαιόδοξος και ότι μεταχειρίζεστε τα μέλη της οικογενείας σας χωρίς καλοσύνη. Δεν θα επιτύχετε καμιά άνοδο.

Εγγραφή στο RSS - αγαρνίριστους