Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

αγγίσω

Αρχική » Oneiro » αγγίσω

Ονειροκρίτης αγγίσω - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : αγγίσω

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Η λεύκα συμβολίζει ηρεμία.
    Εάν λοιπόν δείτε στον ύπνο σας λεύκα, σε όποια κατάσταση κι αν τη δείτε, συμβολίζει οικογενειακή ηρεμία η οποία θα διώξει τα όποια προβλήματα αντιμετωπίζατε και θα σας βοηθήσει στο να ξανανιώσετε δημιουργικοί.

  • Η μολόχα παρά τις θεραπευτικές ιδιότητες που έχει σαν φυτό, στο όνειρο δεν συμβολίζει κάτι αντίστοιχα θετικό ή θεραπευτικό.

    Συγκεκριμένα, η εάν δείτε στον ύπνο σας μολόχα τότε να περιμένετε δυσκολίες στο οικογενειακό σας περιβάλλον.

  • Αν στον ύπνο σας δείτε το αμπάρι ενός πλοίου, γεμάτο με θησαυρούς ή εμπορεύματα, σημαίνει ότι θα κερδίσετε από το πουθενά ένα μεγάλο χρηματικό ποσό, πιθανόν σε κάποιο τυχερό παιχνίδι ή λαχείο.

  • Αν στο όνειρο σας δείτε ότι προσεύχεστε, χωρίς στην πραγματικότητα να έχετε αυτή τη συνήθεια, θα λάβετε απροσδόκητη βοήθεια σε κρίσιμη για σας στιγμή.

  • Όπως και στην πραγματικότητα έτσι και στον ονειρικό μας κόσμο η ποδάγρα σίγουρα δεν αποτελεί κάτι ευχάριστο.
    Ωστόσο η ερμηνεία του ονείρου αλλάζει ανάλογα με την ηλικία αυτουνού που το βλέπει.

  • Στις γυναίκες που βλέπουν στον ύπνο του ότι ασχολούνται με τις ρόγες του στήθους τους, θα λέγαμε να προσέχουν, καθώς το όνειρό τους σημαίνει ότι είναι έτοιμες να ενδώσουν σε κάθε ερωτικό πειρασμό.

Εγγραφή στο RSS - αγγίσω