Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

αγγαρείας

Αρχική » Oneiro » αγγαρείας

Ονειροκρίτης αγγαρείας - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : αγγαρείας

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Η μπύρα και γενικά το αλκοόλ όπως και στην πραγματικότητα, συμβολίζει πρόσκαιρες απολαύσεις.

    Εάν δείτε λοιπόν στον ύπνο σας μπύρα είτε την πίνετε είτε όχι, να περιμένετε ότι θα βιώσετε μία περίοδο γεμάτη με μικροχαρές και πρόσκαιρες απολαύσεις.

  • Για ένα επιχειρηματία που ονειρεύτηκε πως έγινε δεκτή πρόταση του, σημαίνει ότι θα επιτύχει σε κάποια εμπορική συναλλαγή του που μέχρι τώρα φαινόταν καταδικασμένη σε αποτυχία.

  • Αν δείτε ακακία στον ύπνο σας, σημαίνει ότι περιβάλλεστε από πιστούς και αφοσιωμένους φίλους, πρόθυμους να σας στηρίξουν σε κάθε δυσκολία.
    Η ακακία επίσης θεωρείται ότι συμβολίζει την σταθερότητα του χαρακτήρα και την προστασία στην οποία προσβλέπουν οι φίλοι στο άτομο.

  • Αν στο όνειρο σας βρεθείτε σε πεδιάδα, διάσελο ή πρανές, δηλαδή σε μια ομαλή επιφάνεια του εδάφους, ακόμη και γήπεδο ή χωράφι, να περιμένετε ευνοϊκές εξελίξεις σε υποθέσεις που ως τώρα σας βασάνιζαν.

  • Αν στο όνειρό σας δείτε ότι γράφετε ένα οποιοδήποτε έγγραφο, τότε το όνειρό σας σηματοδοτεί κάποιο επαγγελματικό δίλημμα που βρίσκεστε.

    Αν γράφετε ένα γράμμα ερωτικού περιεχομένου, τότε ετοιμαστείτε για ερωτικές συγκρούσεις και πιθανά αδιέξοδα.

  • Το ψήσιμο είναι μια συνήθεια που ,αν όχι όλοι, περισσότεροι από εμάς λατρεύουμε να κάνουμε.
    Ανεξάρτητα όμως από το αν μας αρέσει ή όχι στην πραγματική ζωή, το ψήσιμο στον ονειρικό μας κόσμο προμηνύει ευχάριστες ειδήσεις σύντομα.

Εγγραφή στο RSS - αγγαρείας